Er du på udkig efter et fleksibelt og spændende studiejob?

Hvis du leder efter et spændende og afvekslende studiejob, er Moment det helt rigtige sted for dig. Vi er et vikarbureau, der tilbyder deltidsjob og tidsbegrænsede stillinger som studiejob. Du kan arbejde med kundeservice, IT, økonomi, marketing, administration, på lager eller noget helt andet.

De studerendes vikarbureau

Moment er blandt mange kendt som ”de studerendes vikarbureau”. Det skyldes, at vi helt fra start har haft stor fokus på at kunne tilbyde studiejob til studerende i hele landet.

Vi ved, at det som udeboende studerende på SU er det svært at få økonomien til at løbe rundt, og at et deltidsjob ved siden af studiet er nødvendigt for mange studerende. Men et studiejob er ikke kun ensbetydende med penge i lommen. Det giver også relevant erhvervserfaring på dit CV, samtidig med at du udvider dit professionelle netværk.

Relevant erhvervserfaring til dit CV

Et dilemma, mange studerende står over for i dag, er, om de skal finde et studierelevant arbejde, eller om de i stedet skal satse på et job, hvor de kan lægge studiebøgerne fra sig for en stund.

Selvom jobbet ikke er direkte studierelevant, kan det sagtens have positiv indflydelse på dit CV. Hvis du har arbejdet på et lager, viser det ikke blot, at du er logisk tænkende, men også at du er effektiv, arbejdsom og detaljeorienteret. Har du siddet i et call-center tilegner du dig nogle faglige kompetencer, som samtalestyring, kommunikationsflow, mersalg og kundepleje.


Gode råd til din jobsøgning

Hvordan skriver jeg en god jobansøgning? Hvad skal mit CV indeholde? Hvordan giver jeg et godt indtryk til jobsamtalen? I Moment er din jobsøgning i gode hænder. Vores rekrutteringskonsulenter giver løbende gode råd og sparring. Vi har samlet alle vores gode råd til jobansøgningen, dit CV og jobsamtalen lige her

Sociale medier indgår i stigende grad i rekrutteringsprocessen. Vi guider dig derfor til, hvordan du udnytter sociale medier som Facebook og Linkedin til at komme i betragtning til et nyt job 

Tilmeld dig vores jobmail

Tilmeld dig vores jobmail og få tilsendt relevante jobtilbud, der matcher dine jobønsker - så snart de bliver slået op!