Har I brug for ekstra bemanding?

Hvad enten I har brug for en enkelt medarbejder eller et fuldt vikarkorps, har Moment løsningen. Vi leverer vikarer i hele landet inden for bl.a. administration, kundeservice, lager, logistik, IT og økonomi.

Friske og engagerede vikarer

Hos Moment er I garanteret friske og engagerede vikarer. Vores vikarer er primært unge mennesker mellem 22-30 år. De er motiverede for at komme ud i erhvervslivet og kunne tilføje relevant erhvervserfaring til deres CV. Mange af vores vikarer er studerende og kan arbejde på skæve tidspunkter.

Vi slår altid vores stillinger op og sikrer på den måde, at der ligger en motiveret ansøgning bag enhver ansættelse.

Vi kender kandidaterne

For at kunne tiltrække de bedste kandidater, er det afgørende at være til stede der, hvor kandidater er. Vi arbejder derfor strategisk og målrettet med tiltrækning af kandidater via egne medier, sociale medier, online bannerkampagner og en aktiv tilstedeværelse på uddannelsessteder landet over.

Vi har 25.000 følgere på Facebook og sender hver uge vores jobmail ud til 52.000 kandidater. Til udvalgte jobs tilbyder vi øget eksponering i form af online bannerkampagner.

Digitale frontløbere

Med Moment som jeres vikar- og rekrutteringsbureau er I sikret de nyeste og mest intelligente løsninger på markedet. Vi har konstant fokus på at udvikle nye systemer og teknologier, der kan optimere vores processer - til gavn for vores kunder og kandidater. 

Vi tilbyder bl.a. videointerviews som en del af vores rekrutteringsproces, der er en tids- og ressourcebesparende måde at få udvalgt de bedste kandidater i feltet, og har udviklet vores eget plug and play tidsstemplingssystem, som gør det nemt og enkelt for vikarer og kunder at registrere og godkende timer.


Vi tilbyder:

  • 20 års erfaring
  • Branchens højeste kundetilfredshed 
  • Det rigtige match – uanset volumen og varigheden af jeres behov
  • Håndtering af al administration – fra rekruttering til aflønning
  • Kundeportal med adgang til vagtplan og tidsregistrering

 


Interesseret i at høre mere?

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så tager vi kontakt til dig.

Navn:
Stilling:
Skole:
Email:
Telefonummer: