Kickstart din karriere som IT-konsulent

Kom med i vores Young Digitals netværk og lad os hjælpe dig med at sikre din fremtidige karriere. Vi finder og udvikler dit talent og matcher det med de mest attraktive job i markedet. Læs mere nedenfor.


Bliv udviklet hos de stærkeste brands

Via Moment kan du komme ud til succesfulde virksomheder som arbejder med selvkørende biler eller online computerspil - dvs. du kan arbejde med de produkter, som dig og dine venner kender fra jeres hverdag. Du får værdifuld hands-on erfaring og opbygget et stærkt CV, mens du arbejder på fremtidens IT-løsninger.

Introduktion til erhvervslivet

Du bliver godt klædt på til arbejdsmarkedet og kundernes behov, så du kan føle dig helt sikker, når du bliver sendt afsted til en kunde – hvilket du vil blive hurtigt, da der ikke er noget med at sidde på skolebænken i månedsvis hos Moment.

Karriererådgivning og sparring om dine drømme

Du har måske allerede udtænkt dig det perfekte drømmejob, eller måske er du på helt bar bund i forhold til de mange muligheder i IT-branchen. Uanset din situation så vil du hos Moment få sparring til at udvikle dig i retning af det, du brænder for.

Udfordrende opgaver med de nyeste teknologier

Moments IT-konsulenter efterspørges ofte af virksomhederne på baggrund af deres erfaring med de nyeste teknologier og frameworks. Så hvis du synes, det er fedt at arbejde med integration af data fra sociale netværk eller design af de lækreste mobilapps, er der god chance for, at du kan få udfordringen via Moment – opgaverne spænder bredt.

Løbende kurser målrettet din profil

Udviklingen af dine kompetencer er for vigtig til kun at overlade til din uddannelsesinstitution. Via Moment vil du få kurser og rådgivning inden for lige de emner, som kunderne efterspørger og matcher dine karrieredrømme. Vi tilbyder bl.a. målrettede kurser i forretningsanalyse, præsentationsteknik og IT-arkitektur i danske virksomheder. 

Læs mere om ansøgningsprocessen eller ansøg om optagelse her 

Følg os