Kickstart din karriere som IT-konsulent

Drømmer du om en karriere som IT-konsulent? Bliv en del af vores Young Digitals-netværk og lad os hjælpe dig på vej.


YD_Ansøgningsrunde.jpg

Som medlem af Young Digitals er du et stort skridt nærmere en karriere som IT-konsulent. Vi tilbyder bl.a.:    

Udvikling hos de stærkeste brands

Young Digitals er din mulighed for at afprøve rollen som IT-konsulent hos de mest succesfulde virksomheder i Danmark. Du får værdifuld hands-on erfaring og et stærkt CV, alt imens du arbejder på fremtidens IT-løsninger.

Introduktion til erhvervslivet

Vores erfarne IT-konsulenter klæder dig på til arbejdsmarkedet og kundernes behov, så du kan føle dig helt tryg, førsyte gang du bliver sendt ud til en kunde.

Karriererådgivning og sparring

Karriererådgivning og sparring er en vigtig del af Young Digitals-netværket. Du har måske allerede udtænkt dig det perfekte drømmejob, eller måske er du på helt bar bund i forhold til de mange muligheder i IT-branchen. Uanset din situation hjælper vi dig på vej. 

Udfordrende opgaver med de nyeste teknologier

Moments IT-konsulenter efterspørges ofte af virksomhederne på baggrund af deres erfaring med de nyeste teknologier og frameworks. Opgaverne spænder bredt, og der er derfor en gode muligheder for, at du kommer til at arbejde med lige præcis de teknologier, du ønsker. 

Målrettede kurser

Som en del vores netværk vil du blive tilbudt kurser og rådgivning, som både matcher kundernes efterspørgsel og dine karrieredrømme. Vi tilbyder bl.a. målrettede kurser i forretningsanalyse, præsentationsteknik og IT-arkitektur i danske virksomheder. 

Næste ansøgningsrunde starter 1. marts. 

 

Følg os