Konsulentoversigt

Kontakt Michael R. Schmidt på mail youngdigitals@moment.dk eller telefon 33 43 26 34, hvis I har interesse i nogen af konsulenterne.


Følgende konsulenter er testet indgående til både fagligt og personligt at leve op til Young Digitals' standard.

Level 1

Thomas | Level 1

Spidskompetencer: NET, C# og C++

Tilgængelighed: Fuldtid - straks

Geografi: København

Thomas er uddannet bachelor i medialogi, en uddannelse primært med fokus på programmering, men også med kurser i behovsanalyse og interaktionsdesign.

I vores logiske tests scorer Thomas over middel på næsten alle områder, og meget over middel på matematisk forståelse, kompleks differentiering og indlæringsevne. På trods af, at han aldrig har haft et IT-job før, så er det vores vurdering, at han besidder potentialet til at blive en rigtigt dygtig udvikler.

Mikkel | Level 1

Spidskompetencer: C#/.NET, SQL, og VBA

Tilgængelighed: Deltid - straks

Geografi: København

Mikkel er pt. studerende på 1. år af en AP Computer Science degree og har derudover programmeret i hans fritid i mange år. Han udvikler sig i øjeblikket hastigt i mod at blive en mere erfaren programmør og arbejder også på at lære Python.

Han er generelt meget intelligent, og medlem af Mensa, og selvom hans erfaring er begrænset, så er det vores vurdering, at han besidder stort potentiale.

 

 

Isabel | Level 1

Spidskompetencer: Forretningsanalyse, IT projektadministration, dokumentation

Tilgængelighed: Deltid - straks

Geografi: København

Isabel studerer pt. Global Business Informatics på ITU og interesserer sig bredt for dataindsamling, analyse og dokumentation. Hun forstår grundlæggende programmering, men er mere fokuseret på forretnings- og brugersiden.

Level 2

Isabella | Level 2

Spidskompetencer: App-udvikling, brugervenlig IT, sociale medier

Tilgængelighed: Fuldtid - straks

Geografi: København

Isabella er uddannet i Digital Design fra Aarhus Universitet og har spidskompetencer inden for design af brugervenlige og effektive digitale løsninger. Hun har bl.a. vundet en 2. plads i en app-udviklingskonkurrence og har derudover en del erfaring med drift af sociale medier.

Haron | Level 2

Spidskompetencer: Big data, procesoptimering, IT-support

Tilgængelighed: Deltid - straks. Tilgængelig på fuldtid fra 01.07.2017

Geografi: København

Haron har en bachelor i Global Busines Informatics fra ITU og er pt. i gang med en kandidat i Digital Innovation Management samme sted, hvor han er færdig til sommer 2017. På studiet har han fået en god forståelse for teknik, forretning og organisation. Via studiejob har han fået erfaring med både IT-support og koordinering af rekrutteringsopgaver inden for IT.

Safee | Level 2

Spidskompetencer: Sharepoint, produktudvikling, persondataloven

Tilgængelighed: Deltid - straks. Tilgængelig på fuldtid fra d. 01-07-2017

Geografi: København

Safee har en bachelor fra CBS i HA IT, men går nu på DTU på en kandidat som forretningsingeniør, hvor han har et halvt år tilbage. Han besidder en fornuftig blanding af grundlæggende teknisk forståelse samt god forretningsforståelse. Safee har erfaring med både administrativt arbejde og pc-support, førstnævnte fra den finansielle sektor.

Ahmed | Level 2

Spidskompetencer: SAS, SQL, VBA

Tilgængelighed: Deltid, straks

Geografi: København

Ahmad har en bachelor i matematik, med sidefag i statistik, fra Københavns Universitet og er pt. i gang med en kandidat i statistik, hvor han forventer at være færdig i februar 2018. Igennem både bachelor og kandidat har han fokuseret på - og fået en god forståelse for, matematik, operationsanalyse og programmering.

Af programmeringssprog er det primært SQL, R og VBA, som han har arbejdet med og af statistiske værktøjer primært SAS og Maple.

Michael | Level 2

Spidskompetencer: Matlab, F#, dataanalyse

Tilgængelighed: Deltid - straks

Geografi: København

Michael har mest erfaring med programmering i Matlab, F# og Python. Michael har bl.a. udviklet terminalbaseret MasterMind spil, hvor computeren med AI skulle gætte/forudse spillerens træk.

Alexander | Level 2

Spidskompetencer: C#, Java, brugerorienteret design

Tilgængelighed: Deltid - straks

Geografi: København

Alexander er en dygtig programmør og formår at kombinere det med inddragelse af brugerne i designprocessen. Han fik 12 i sit bachelorprojekt og er for nyligt startet på kandidaten af hans medialogistudie.

Dennis | Level 2

Spidskompetencer: Java, Javascript, HTML5

Tilgængelighed: Deltid - straks

Geografi: København

Dennis er kun på 3. semester af datamatikeruddannelsen, men er allerede en glimrende programmør.

 

Javid | Level 2

Spidskompetencer: Produktudvikling, IT-support, SoMe

Tilgængelighed: Deltid - straks

Geografi: København

Javid har en bachelor i produktudvikling og systemintegration og er pt. i gang med en kandidat i servicesystemsdesign. Han har arbejdet i flere år som IT-supporter og har derfor en del erfaring med drift af IT. Derudover har han med god succes arbejdet som administrator af en Facebook-side.

Level 3

Alke | Level 3

Spidskompetencer: Softwaredesign, JS, Java

Tilgængelighed: Fuldtid - straks

Geografi: København

Alke har lavet apps til både iOS og Android. Hun har interesse for analyse, design og planlægning. Derudover har hun tidligere arbejdet med risikoanalyse, ressourceestimering, interessentanalyse, use case diagrammer, klassediagrammer og usability testing.

Level 4

Anders | Level 4

Spidskompetencer: C, C++, C# og Python

Tilgængelighed: Fuldtid - fra d. 01-05-17

Geografi: København

Anders har en kandidatgrad i medialogi og har flere års arbejdet som programmør bag sig. Han er en tekniskminded person som gerne går i dybden med problemer og får dem løst på den optimale måde. Udover programmeringserfaringen er han GFX generalist og har kompetencer indenfor lyssætning, shaders, simuleringer, pipeline tools, etc.

Vicki | Level 4

Spidskompetencer: Operation, Customer service, Lean

Tilgængelighed: Fuldtid - straks

Geografi: København

Vicki har 5-10 års erfaring med ledelse og koordinering af projekter, primært inden for IT. Hun har arbejdet med både CRM og ERP systemer. Hun er specialist i Lean og har procesoptimering som hendes store passion.

Af person er Vicki meget positiv, meget selvstændig og har en god ordenssans. På færdighedstesten scorer hun et godt stykke over middel uden dog at ligge helt i top.

Eksempler på konsulenter i job

August | Level 2

Spidskompetencer: Swift, PHP, Node.JS

Geografi: København

August er en af vores yngste konsulenter, men han har dog allerede opbygget en del IT-erfaring via hans egne projekter. Han har bl.a. på egen hånd, i hans fritid, udviklet en mobil-app, som har 35.000 daglige brugere. Af specifikke programmeringssprog har August erfaring med Swift, PHP, Node.JS og SQL.

August arbejder pt. med app-udvikling ved en telekomvirksomhed.

Hannah | Level 2

Spidskompetencer: Undervisning, produktivitetsværktøjer, projektledelse

Geografi: København

Hannah studerer medieproduktion og ledelse, og besidder bred erfaring inden for digitale medier, projektledelse og innovation. Hun har en del undervisningserfaring i digitale samarbejdsværktøjer.

Hannah arbejder pt. hos et medicinalfirma

Emil | Level 2

Spidskompetencer: Forretningsanalyse, Java, SQL

Geografi: København

Emil har en bachelor i HA IT og er pt. i gang med kandidatdelen, som har givet ham en kombineret forståelse for IT og forretning. Han har tidligere arbejdet som kundeservicerådgiver og arbejder pt. på at dygtiggøre sig på det tekniske område med bl.a. Java og SQL.

Emil arbejder med BI hos et internationalt olieselskab.

Amalie | Level 3

Spidskompetencer: Webudvikling, webdesign, IT-sikkerhed

Geografi: København

Amalies styrke ligger på webfronten, hvor hun mestrer både den tekniske udvikling og det grafiske design. Hun er uddannet multimediedesigner og har derudover en professionsbachelor i webudvikling.

Amalies nuværende projektrolle er frontendudvikling ved et analysefirma.

Thomas | Level 4

Spidskompetencer: IT-sikkerhed, risk management, programmering

Geografi: København

Thomas er pt. i gang med en kandidatgrad i informationsteknologi ved DTU og har specialiseret sig i IT-sikkerhed, hvor han har gode kompetencer inden for pen testing, netværksudstyr og risikoanalyse. Tidligere erfaring fra bl.a. Netcompany.

Thomas er pt. hos et IT-sikkerhedsfirma.

Følg os