Har I brug for ekstra IT-ressourcer?

Vores gennemarbejdede proces, kæmpe talentnetværk og erfarne rekrutteringskonsulenter er jeres garanti for de dygtigste IT-konsulenter.


Det kræver typisk mange ressourcer, når man som virksomhed skal finde sin næste IT-medarbejder. I Young Digitals har vi netværket og erfaringen med at finde de dygtigste specialister på IT-området, og I kan derfor med fordel overlade arbejdet til os. 

Proces

Alle forløb starter med, at vi i fællesskab nøje afdækker, hvilken profil stillingen kræver. Derefter overtager vores rekrutteringskonsulenter arbejdet med udarbejdelse og markedsføring af stillingsopslag samt screening alle relevante ansøgere. Når vi har udvalgt de bedste og mest egnede kandidater, vil de blive præsenteret for jer.

YD_PROCES.jpg

Ansættelsen er ikke afslutningen

Det er vigtigt for os, at I er tilfredse med de profiler, vi finder til jer. Derfor holder vi altid opfølgningsmøder efter et afsluttet rekrutteringsforløb. To gange årligt gennemfører vi en kundetilfredshedsanalyse, så jeres feedback kan hjælpe til at gøre vores service endnu mere målrettet.

Har du spørgsmål? 

Kontakt IT-konsulentchef Michael R. Schmidt på 33 43 26 34 eller mrs@moment.dk

Følg os