Et talentnetværk med stærke digitale kompetencer

Der er mange fordele ved at vælge konsulenter fra vores Young Financials-netværk. Herunder kan du læse mere om vores Young Financials.


 YF_topbbillede.jpg

Få de rigtige kompetencer

Moments Young Financials-netværk er præget af alsidighed, og består blandt andet af:

  • Regnskabsassistenter
  • Studentermedhjælpere til økonomiafdelinger
  • Bogholdere
  • Controllere
  • Regnskabschefer

De har alle enten en uddannelse inden for finance-området, op til 15 års erfaring i branchen eller er studerende inden for det økonomiske felt. Fælles for dem alle er, at de har moderne tilgange til opgaveløsning, er omstillingsparate samt udpræget flair for brug af digitale økonomisystemer.

Opnå fleksibilitet

Med vores talenter fra Young Financials opnår I en helt anden fleksibilitet end med en fastansat medarbejder. Vores konsulenter kan både arbejde selvstændigt eller indgå i teams i jeres økonomifunktioner, ligesom de, afhængigt af jeres behov, både kan arbejde deltid eller fuldtid.

Value for money 

Young Financials er en prisvenlig måde at introducere nye kompetencer i jeres organisation. Vores fokus er det rette match mellem jeres behov og de rigtige kompetencer og personlighed - fremfor mange års erfaring.

Genvej til et fagligt netværk

Som en del af vores Young Financials-netværk har vores konsulenter altid direkte adgang til sparring med et netværk af erfarne økonomispecialister.

Følg os