0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Ud over landets grænser

Har I svært ved at finde de medarbejdere, I har brug for på egen hånd? Vi har 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder i hele landet med at finde dygtige, fleksible og erfarne medarbejdere - fra både Danmark og udlandet - og kan også hjælpe jer.

De rette kompetencer til jeres virksomhed

Manglen på kvalificeret arbejdskraft udgør en stor udfordring for mange danske virksomheder. 

Som en integreret del af vores vikar- og rekrutteringsløsninger, tilbyder vi også at finde kompetente medarbejdere uden for landets grænser.  

Når I kigger mod udlandet efter arbejdskraft, øger I jeres chancer for at finde de rigtige kompetencer til jeres virksomhed. Og så er det slet ikke så kompliceret, som I måske tror. 

Vi er tilstede, der hvor kandidaterne er, og har et indgående kendskab til det europæiske kandidatmarked. 

Vi er compliant og sikrer jer altid ordnede forhold og en professionel proces.

Vi er til stede der, hvor kandidaterne er

Det er ikke kun i Danmark, at konkurrencen om kvalificeret arbejdskraft er hård. Det kræver derfor en koordineret og målrettet indsats at komme i dialog med de rigtige kandidater i udlandet.

Når I samarbejder med os, udarbejder vi en skræddersyet annonceplan med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, samt vores viden om hvor de mest egnede kandidater befinder sig. 

Vores setup inkluderer:

  • Lokale kontorer i bl.a. Rumænien, Litauen og Polen
  • Lokal database, hvor kandidater kan skrive sig op
  • Annoncering i udenlandske jobdatabaser og sociale medier 
  • Netværk og samarbejde med lokale recruitere i hele Europa

Vi kender jeres branche

Vi tror på, at erfaring og forståelse for den specifikke branche i høj grad påvirker vores evne til at finde den rette kandidat til et job. Derfor er alle vores konsulenter branchespecialister.

De ved hvilke kompetencer, der efterspørges i jeres branche, hvor de rigtige kandidater befinder sig, samt deres forventninger til bl.a. løn og udvikling.

Vi har specialisteret os i at finde medarbejdere fra indenfor bl.a.  produktion, lager, logistik, byggeri, IT og HoReCa. 

Læs mere her

Derfor skal I samarbejde med os

Lige så nemt som at finde en ny medarbejder herhjemme. Vi er fasttrack certificeret af SIRI og hjælper med alt fra sourcing og screening af kandidater til kontrakt, løn og bolig.

Vi er en nordisk virksomhed med alle de fordele, der følger med (Fx er vi ikke registreret i RUT) og har en stærk lokal tilstedeværelse i de lande, vi rekrutterer i.

Vi garanterer ordnede forhold for kandidater og kunder. Vi følger altid gældende overenskomster og lovgivning og er medlem af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening.

Vi har mere end 25 års erfaring. Vi er specialister og følger udviklingen på arbejdsmarkedet tæt.

Kort om os 

Moment er Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau og en del af Edda Group, én af ​​de førende leverandører af fleksibelt arbejde i Norden.

Vi er ni brands og 320 kolleger i 39 byer. Tilsammen har vi mere end 25 års erfaring med at matche mennesker med de rigtige jobmuligheder og virksomheder med de rigtige medarbejdere. Fra ind- og udland.

Størstedelen af ​​Edda Group er ejet af kapitalfonden Axcel.

Lær os bedre at kende her

Vil I gerne høre mere?  

Er I interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at tiltrække de rigtige medarbejdere fra udlandet? 

Send en mail til Martin Arasimowicz Christensen, Group Director of International Staffing & Recriutment, på international@eddagroup.com eller udfyld kontaktformularen nedenfor med en beskrivelse af jeres behov. Så kontakter vi jer hurtigst muligt. 

Kontakt B2B