Dæk jeres behov med en midlertidige profil i økonomifunktionen
Har I behov for en midlertidig økonomiressource på fleksible vilkår, eller skal vi rekruttere den helt rette talentfulde kandidat til fastansættelse, der hurtig skaber merværdi i jeres økonomifunktion? Lad os finde løsningen for jer.

Vi løser jeres akutte behov
Vi er specialister i målgruppen Young Professionals og driver et stærkt netværk af de mest kompetente og talentfulde økonomiprofiler. Vi kalder netværket Moment Financials og råder her over ressourcer, der kan løse både lettere opgaver samt større og mere komplekse økonomiopgaver. Enten på midlertidig basis ved akutte behov eller som fastansat i skikkelse af jeres fremtidige, finansielle forretningspartner.

Til sammen er Moment Financials skarpe på alt inden for økonomifunktionens område:

  • Compliance: Debitor- og kreditorbogholderi, finans og løn

  • Kontrol: Drift samt Financial og Business controlling 

  • Rådgivning: Regnskabschefer og Business partnere på CFO-niveau

 

Moment sikrer altid en høj kvalitet. Det gør vi ved at afholde samtaler, teste kandidater og sørge for, at I får en profil, der passer både fagligt og personligt ind i jeres organisation.

En agil og fleksibel løsning 
Med Moment som samarbejdspartner er I sikret omstillingsparate og fleksible profiler med et digitalt mindset til en konkurrencedygtig pris. 

Vores team af rekrutteringskonsulenter leverer hurtigt den rette profil til jeres økonomifunktion, der kan løse jeres behov – uanset om det er en profil til et midlertidigt projekt, en begrænset periode eller til en fastansættelse.

Her kan I se, hvad et udpluk af vores kunder siger.

Vi er specialister

Vi har et team, der er specialiseret i rekruttering af økonomiprofiler. De har alle indsigt i regnskabs- og økonomiopgaver og ved, hvilke kompetencer der kræves af konsulenten.

De rigtige kandidater

Vi har netværket. Har I behovet, kan vi sammensætte et team af konsulenter eller finde enkelte personer til at gøre en forskel i jeres økonomifunktion. Vores økonomikonsulenter skaber værdi på tværs af økonomifunktionen.

Unge med digitalt mindset

Stærke digitale færdigheder er en forudsætning for at kunne levere værdi i økonomiafdelingen. Alle medlemmer af Moment Financials er screenet for et veludviklet digitalt mindset.

Et talentnetværk med stærke økonomikompetencer

Netværk af talenter til økonomifunktionen

Vi kalder dem Moment Financials
Vores netværk består af nogle af landets dygtigste unge økonomiprofiler, der alle står klar til at løse akutte behov hos vores kunder. De har en moderne tilgang til opgaveløsninger, de er omstillingsparate og har udpræget flair for brug af digitale økonomisystemer.

Vi sender dem ud i stillinger som:

  • Regnskabsassistent
  • Studentermedhjælper til økonomiafdeling
  • Bogholder
  • Controller
  • Regnskabschef
  • Business Partner

 

Vi udvikler vores profiler i netværket
Inden vi sender profilerne ud, sikrer vi, at de er klædt ordentligt på til opgaven, så de hurtigt kan løse jeres akutte behov. Det gør vi i form af professionel sparring og faglige kurser. Men det er ikke alt. Vi sikrer samtidig, at de passer ind i jeres virksomhed. Vores rekrutteringskonsulenter har stor brancheindsigt og mange års erfaring med rekruttering af økonomiprofiler, og de sikrer det rette match mellem kandidat og virksomhed ved at afholde samtaler, teste kandidaterne samt vurdere dem i forhold til virksomhedens miljø.

Moment Financials level 1-5
Vi inddeler Moment Financials i netværket fra level et til fem, og de kan afhængigt af level løse opgaver af forskellig karakter. Nogle af dem kommer direkte fra studiet, andre har længere erfaring og stor specialistviden. Størstedelen har tre til ti års erfaring fra erhvervslivet.  

Brug for en økonomiprofil med stærke digitale evner?

Vores profiler fra Moment Financials består af motiverede konsulenter, der er klar til at tilføre værdi i jeres organisation.

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Hvis I har spørgsmål eller vil vide mere om Moment Financial-netværket, så indtast jeres kontaktoplysninger herunder - så tager vi kontakt til jer.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier