Dæk jeres behov med en dygtig økonomikonsulent
Har I behov for en økonomiressource med stor fleksibilitet og flair for IT, der hurtigt kan skabe merværdi i jeres økonomifunktion? Lad os finde løsningen for jer. 

Vi løser jeres akutte behov
Vi er specialiseret i Young Professionals og driver et stort netværk af de mest kompetente unge økonomikonsulenter. Vi kalder netværket Young Financials og råder her over ressourcer, der kan løse både lettere opgaver samt større og mere komplekse økonomiopgaver på midlertidig basis eller som fastansat. 

Young Financials kan tilknyttes på midlertidig basis for at løse jeres akutte behov. De er skarpe på alt, der ligger inden for:

  • Debitor- og kreditorbogholderi, finans og løn
  • Drift samt Financial og Business controlling
  • Business partnere på CFO-niveau

 

Moment sikrer altid en høj kvalitet. Det gør vi ved at holde samtaler, teste kandidater og sørge for, at I får en konsulent, der passer både fagligt og personligt ind i jeres organisation.

En agil og fleksibel løsning 
Med Moment som samarbejdspartner er I sikret fleksible og omstillingsparate unge økonomikonsulenter med et digitalt mindset til en konkurrencedygtig pris. 

Vores team af rekrutteringskonsulenter leverer hurtigt den rette profil til jeres økonomifunktion, der kan løse jeres behov – uanset om det er en økonomikonsulent til et midlertidigt projekt eller til en fastansættelse. Her kan I se, hvad et udpluk af vores kunder siger.

Vi er specialister

Vi har et team, der er specialiseret i rekruttering af økonomiprofiler. De har alle indsigt i regnskabs- og økonomiopgaver og ved hvilke behov og kompetencer, der kræves af konsulenten.

De rigtige kandidater

Vi har netværket. Har du behovet, kan vi sammensætte et team af økonomikonsulenter eller finde enkelte personer til at gøre en forskel i jeres økonomifunktion. Vores økonomikonsulenter skaber værdi på tværs af økonomifunktionen.

Unge med digitalt mindset

Stærke digitale færdigheder er en forudsætning for at kunne levere værdi i økonomiafdelingen. Alle medlemmer af Young Financials er screenet for et veludviklet digitalt mindset.

Et talentnetværk med stærke økonomikompetencer

Vi kalder dem Young Financials.

Stort netværk med et stærkt digitalt mindset

Vi kalder dem Young Financials
Vores Young Financials består af nogle af landets dygtigste unge økonomiprofiler, der alle kan løse akutte behov ude hos virksomhederne. De har en moderne tilgang til opgaveløsning, de er omstillingsparate og har udpræget flair for brug af digitale økonomisystemer.

Vi sender dem ud i stillinger som:

  • Regnskabsassistent
  • Studentermedhjælper til økonomiafdeling
  • Bogholder
  • Controller
  • Regnskabschef
  • Business Partner

 

Vi udvikler vores konsulenter i netværket
Inden vi sender vores Young Financials ud, sikrer vi, at de er klædt ordentligt på til opgaven, så de hurtigt kan løse jeres akutte behov. Det gør vi i form af professionel sparring og faglige kurser. Men det er ikke alt. Vi sikrer samtidig, at de passer ind i jeres virksomhed. Vores rekrutteringskonsulenter har stor brancheindsigt og mange års erfaring med rekruttering af økonomiprofiler, og de sikrer det rette match mellem kandidat og virksomhed ved at afholde samtaler, teste kandidaterne samt vurdere dem i forhold til virksomhedens miljø.

Vi inddeler vores Young Financials fra level 1-5, og de kan afhængigt af level løse opgaver af forskellig karakter. Nogle af dem kommer direkte fra studiet, andre har længere tids erfaring og stor specialistviden. Størstedelen af vores Young Financials har tre til ti års erfaring.  

Har du brug for en Young Financials?

Vores Young Financials består af motiverede unge, klar til at tilføre værdi i jeres organisation.

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Hvis I har spørgsmål eller vil vide mere om vores Young Financials, så indtast jeres kontaktoplysninger herunder - så tager vi kontakt til jer.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

70 20 18 35

Følg os på de sociale medier