Har I travlt, og mangler I en midlertidig eller en fast medarbejder?

Lad Moment hjælpe jer. Vi har 25 års erfaring med rekruttering af vikarer og fastansatte, der kan arbejde deltid eller fuldtid.

Vi dækker hele landet og har via vores søsterselskaber muligheder for at hjælpe jer på nordisk plan. Vores erfaring dækker alle størrelser virksomheder og organisationer.

Kontakt os

Alle typer af kontormedarbejdere

Vores team i Office er specialiseret i at rekruttere alle typer af kontormedarbejdere inden for områderne: Salg, kundeservice og kontor- og administrativt arbejde.

Ude hos kunderne arbejder de blandt andet som:

  • Receptionister
  • Tastemedarbejdere
  • Telesælgere
  • Kundesupportere
  • Interviewere
  • HR-assistenter
  • Laboranter

Skræddersyet proces

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter tager jer i hånden og fører jer sikkert gennem en gennemtestet proces, der munder ud i ansættelsen af jeres nye midlertidlige eller faste medarbejder.

Vi arbejder strategisk og målrettet med tiltrækning af de rette profiler via vores database, sociale medier, faglige netværk og jobportaler, videomarketing samt online bannerkampagner.

Har I løbende behov for nye medarbejdere, etablerer vi et fast samarbejde, hvor vi sammen estimerer jeres behov for den kommende periode. I har ligeledes mulighed for at få tilknyttet en pulje af vikarer, der bliver oplært i lige netop jeres arbejdsopgaver og som derefter hurtigt kan træde ind i virksomheden, når der er behov for det.

Vi er SKI leverandør

Er du offentlig indkøber?

Moment er valgt som SKI-leverandør af vikarer inden for kontor- og administration - aftale 17.17

Læs mere

Danske Spil, kunde hos Moment

Vikarer tilførte fleksibilitet i forretningsprojekt

I forbindelse med et stort forretningsprojekt, som berørte tusindvis af Danske Spils kunder, fik de hjælp til bemandingen af Office-afdelingen i Moment. En effektiv rekrutteringsproces blev iværksat, og Danske Spil fik tilført kompetente vikarer, der gav kunderne den ønskede service. Aftalen tilførte Danske Spil en høj grad af fleksibilitet i forhold til hurtigt at kunne skrue op og ned for bemandingen afhængig af, hvor meget tryk der var på telefonerne. Danske Spil har været så tilfreds med vikarerne fra Moment, at flere efterfølgende er blevet fastansat. Samarbejdet med Moment fortsætter løbende, efterhånden som nye behov opstår.

 

Bliv klædt på til succes på det fleksible arbejdsmarked

eMobile

Kontakt

Markedschef for Office

Mikael Dines Bagenkop
Telefon: 33 48 30 70
Mail: mdb@moment.dk