0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Sæt dine kompetencer i spil

Vil du gerne have relevant erhvervserfaring på CV’et og udvikle dine kompetencer hos nogle af landets største og mest interessante virksomheder? Så bliv konsulent gennem Moment.  

Bliv konsulent gennem Moment

I Moment har vi mange ledige stillinger inden for bl.a. IT, økonomi og den finansielle sektor, hvor du bliver ansat som konsulent gennem os og udfører arbejdet hos en af vores kunder.

En oplagt mulighed for at udvikle dine kompetencer på spændende projekter og samtidig udvide dit professionelle netværk hos interessante virksomheder i hele landet.

Du bliver tilknyttet projekter af kortere og længere tids varighed. Vi sørger for alt det praktiske omkring løn og ansættelse, så du blot skal koncentrere dig om at gøre et godt job ude hos kunden.

Lyder det som noget for dig? Tjek vores ledige stillinger og se, om der er et job, der matcher dine ønsker og kvalifikationer.

Se vores ledige stillinger
IT job konsulent - hos Moment vikarbureau
Økonomi job konsulent - hos Moment vikarbureau

Det kan du arbejde med

Vi søger oftest konsulenter til vores kunder inden for IT, økonomi og den finansielle sektor.

Ved nogle stillinger vil der være et krav til uddannelse eller uddannelsesniveau, mens det andre gange handler mere om de rette kompetencer og ikke mindst den rette motivation.

Du kan bl.a. arbejde som:

IT job konsulent - hos Moment vikarbureau
  • IT-supporter
  • IT-udvikler
Økonomi job konsulent - hos Moment vikarbureau
  • Bogholder
  • Controller
  • AML-/KYC-Officer
  • Kunderådgiver

3 gode grunde…

…til at jobbet som konsulent er noget for dig.

Konsulent hos Moment vikarbureau - job økonomi

Unik indgang til erhvervslivet

Jobbet som konsulent er en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer og få foden indenfor hos nogle af landets største og mest interessante virksomheder. Fx hvis du er i starten af din karriere eller gerne vil prøve kræfter med en ny branche.

Konsulent hos Moment vikarbureau - job kontor

Få udvidet dit netværk

Som konsulent kommer du til at arbejde sammen med mange dygtige mennesker i forskellige virksomheder - i takt med at du løbende bliver tilknyttet nye projekter. Du vil derfor som en helt naturlig del få udvidet dit professionelle netværk. 

Konsulent hos Moment vikarbureau - job it

Vi klarer det praktiske

Når du er ansat som konsulent gennem os, sørger vi for alt det praktiske omkring løn og ansættelse. Det er desuden os, der har den løbende dialog med den virksomhed, du er tilknyttet. Så du kan koncentrere dig om at gøre et godt stykke arbejde.

Sådan kommer du i gang

Har du mod på at hoppe ud i jobbet som konsulent? Så er det første du skal gøre at hoppe ind på vores jobliste og se, om der er en ledig stilling, der matcher dine ønsker og kvalifikationer. Vi slår løbende nye konsulentstillinger op - primært inden for IT, økonomi og den finansielle sektor. 

Se vores ledige stillinger