0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Vi er Moment

Vi er 200 passionerede, utålmodige, ambitiøse, festglade, professionelle og sociale kolleger. Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel for kandidater og kunder i hele landet. Vi er glade for at gå på arbejde og for at være sammen. Derfor hjælper vi altid hinanden i mål med opgaverne - også når vi har travlt. Og vi har altid plads til en til. Skal du være med?

Høje forventninger

Du mærker den, så snart du træder ind ad døren. En stærk kultur i måden, vi arbejder på. Og måden, vi omgås hinanden på.

Vi gør alt for, at du hurtigt føler dig hjemme - og med engagement og varme smil, stiller vi høje forventninger til dig fra dag ét.

Du må gerne kalde os ambitiøse. For vi er nysgerrige og udfordrende med en stor passion for det, vi laver. Og vi har en stærk tro på, at vi kan gøre en forskel - ikke blot for kunder og kandidater, men også for hinanden.

bliv vikar ved moment

Vil du være vores nye kollega?

Vi er altid klar til at tage imod nye kolleger. Du kan løbende finde vores interne ledige stillinger her.

Account Manager hos Moment i Aarhus

Staffing & Recruitment Consultant hos Moment i København

Screeningsassistent til Moment i København

Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning målrettet en af vores interne stillinger på hr@moment.dk.

Mulighederne er mange. Vi arbejder bl.a. inden for HR, rekruttering, marketing, økonomi, kundeservice og ledelse. Og vi har kolleger, der er ansat i studiejob, på deltid, i sabbatårs-perioder, kortere projektansættelser, elevansættelser, praktikanter og permanente stillinger.

Notér gerne, hvilke kompetencer og erfaringer, du kan byde ind med samt link til din LinkedIn profil eller andet digitalt CV.

Hvis du ønsker at søge en stilling hos en af vores kunder, skal du aktivt søge jobbet via vores jobliste, som du finder her.   

Vi glæder os til at høre fra dig.

Boserup Moment

En typisk arbejdsdag i Moment

… er der faktisk ikke rigtig noget, der hedder. Og det er en stor del af grunden til, at det er sjovt at gå på arbejde – hvis du spørger os.

I Moment er det arbejdsmarkedet og erhvervslivet, der sætter dagsordenen. Vores prioritering og fokus ændrer sig i takt med vores kunders skiftende behov. Tempoet er ofte højt. Det er humøret også.

Vi er glade for at gå på arbejde og for at være sammen. Derfor hjælper vi altid hinanden i mål med opgaverne. Også når vi har travlt. Fester, events og workshops er derfor en naturlig del af vores hverdag.

Vi er en fleksibel arbejdsplads. Der er plads til at arbejde hjemmefra og på skæve tidspunkter i det omfang, det passer. Vi tror dog på, at vi er mest innovative, effektive og kreative – og at vi udvikler os bedst – når vi er samlet.

arbejde ved moment karriere

Din karriere kan gå mange veje herfra

Der er mange måder at gøre karriere på i Moment. Og det behøver ikke altid at være den lige vej op ad stigen.

Du må gerne skifte spor, skifte afdeling, prøve nye områder af, tage større ansvar i forhold til vores forretning eller ledelse - og du må også gerne specialisere dig inden for netop dit kompetenceområde.

I nogle funktioner er der ofte en rød tråd i udviklingen. Er du fx en del af 'Operations', som hver dag leverer vores services direkte til kunderne og taler med vores kandidater, kan din karrierevej eksempelvis se sådan ud.

Sig hej til dine kommende kolleger

 • Peter

  ”En Account Manager er en voksen måde at sige sælger på.” Sådan forklarer Peter selv sit job. Og det er netop det, der driver ham i hverdagen – salg.

  Til daglig sidder Peter som Accoubt Manager i Office, hvor han har den løbende kontakt og dialog med kunderne.

  ”Jeg kan allerbedst lide den relation, man opbygger med kunden, og det at have den løbende dialog. Den relation skabende kontakt med kunden, er virkelig noget, jeg bliver motiveret af,” siger Peter.

  Når Peter ikke er på arbejde, elsker han at være aktiv. Han bor sammen med fire venner fra gymnasiet, så der bliver brugt rigtig meget tid på at se fodbold med dem.

   

 • Simone

  Kultur og fællesskab. Det er det, der betyder allermest for Simone, når man spørger ind til, hvorfor hun arbejder i Moment.  

   

  Simone arbejder til daglig som Staffing & Recruitment Manager i Logistics, og noget af det, hun brænder mest for i sit job, er at vide, at hun og hendes team hjælper andre – både de vikarer, der arbejder for Moment, men også på et større plan:  

   

  ”Det bedste ved mit job er at gøre en forskel for vores konsulenter, og at give dem mulighed for at mærke, at de gør en forskel i deres hverdag. I vores branche er vi med til at holde hjulene i gang i samfundet, og jeg er stolt af, at vi som team gør en forskel hver dag,” fortæller Simone.  

   

 • Casper

  To titler på under to år. Det er, hvad Casper – allerede – har opnået i Moment. Først som Customer Service Assistant og nu som Operations Support Assistant i Business Development.

  Her sidder Casper til dagligt bl.a. med driftssupportmailen, hvor han skal tage imod ønsker, fejlmeldinger og svare på henvendelser fra brugere i huset. Det kræver en vis portion tålmodighed at finde frem til de rigtige løsninger – noget han kender fra sin tidligere stilling i Customer Service.

  ”Det er rart at møde ind på arbejde og sammen med mine kolleger komme i mål. Jeg værdsætter den anerkendelse, der er i huset. Det gør, at jeg har gejst i mit arbejde,” fortæller Casper.

 • Albnora

  Albnora

  Albnora er Moments helt egen sourcing-maskine. Hun har en særlig evne til at trylle ansøgere frem i hele landet. Selv føler hun, at hun er landet på helt rette hylde i Moment – fordybet bag skærmen i fuld gang med at dele jobopslag og tale med konsulenter. 

  ”Jeg elsker, at jeg er med til at give folk et job. Det en fed følelse, når man kan mærke, at vi alle sammen arbejder mod samme mål – og lykkes. Selv med de opgaver, hvor vi skal finde rigtig mange kandidater på kort tid”, fortæller Albnora.  

 • Sanjin

  Sanjin

  Sanjin stiftede første gang bekendtskab med vikarbranchen, da han selv arbejdede som vikar for at tjene penge til en uddannelse som pilot i Florida, USA.

  Efter en flyvende tid i USA, vendte Sanjin tilbage til vikarbranchen. Denne gang på den anden side af bordet som Staffing & Recruitment Consultant i Construction i Aalborg.

  ”Jeg elsker, når det lykkes. Det kan være at finde én mand ingen andre kunne finde, eller at finde ti mand til en opgave, så det går op for både os og kunden,” fortæller han.

 • Tina

  Tina

  Tina besidder en helt utrolig evne til at sikre, at processer, systemer og mennesker spiller sammen. Hun er tidsoptimist med stort T og mere detaljeorienteret end de fleste. Og så er det ikke helt forkert at sige, at Tina er én af dem, der kender Moment allerbedst. Hun har været ansat i Moment siden 2006.

  ”En stor del af mit arbejde går ud på at udvikle vores systemer og processer, så de understøtter forretningen bedst muligt. Det er derfor en kæmpe fordel at have arbejdet som konsulent og have en forståelse for, hvad der er vigtigt i deres hverdag”, siger Tina. 

 • Jens moment

  Jens

  Moment og Jens går way back. Han har både arbejdet som vikar gennem Moment, og som rekrutteringsassistent og siden hen rekrutteringskonsulent i Moment. I dag er Jens Staffing & Recruitment Manager på vores kontor i Aarhus.

  Både Moment og Jens har udviklet sig gennem tiden, hvilket er en stor del af grunden til, at Jens stadig synes, det er sjovt at gå på arbejde. 

  ”Det er fedt at være en del af en arbejdsplads, hvor der hele tiden er nye ambitioner for, hvor vi skal hen. Vi vil hele tiden blive bedre og gøre tingene federe og sjovere,” siger Jens. 

 • Maiken

  Majken

  Majken er uddannet receptionist og har arbejdet 13 år i restaurationsbranchen, inden hun en dag faldt over et interessant jobopslag som HR-og rekrutteringskonsulent, der fangede hendes nysgerrighed.

  ”Det fangede mig med det samme. Tempoet, deadlines, strukturer. Og så selvfølgelig, at du har med mennesker at gøre, som er den røde tråd i alt, jeg laver”, siger Majken. 

  Ifølge Majkens chef, Camilla, har hun et kæmpe drive og gå-på-mod og er fantastisk til at skabe struktur og overblik i en hektisk hverdag.

Kvindelig vikar i moment
Mandlig Moment vikar i sort skjorte
Kvindelig vikar ved moment

Sådan sørger vi for, at...

Kvindelig vikar i moment

Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med orden i alle forhold - for både kandidater og medarbejdere.

Vi går op i, hvordan du har det. Og har høj fokus på involvering, udvikling og samskabelse.

Vi er ordentlige og ærlige i vores kommunikation. Vi holder mange faglige og sociale arrangementer i løbet af et år - og nogle legendariske fester.

Mandlig Moment vikar i sort skjorte

Vi ved – om nogen – hvor vigtigt god onboarding er. Derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at du hurtigt oplever følelsen af at høre til, og at du kan bidrage.

Vi har mange års erfaring med at byde kollegaer velkommen, og vi lover, at vi gør os umage for at skabe en god oplevelse med plads til både at være faglig og social. 

Kvindelig vikar ved moment

Vi udvikler os i samspil med hinanden, når vi viser tillid til potentialet hos den enkelte kollega og gennem de workshops, kurser og webinarer, vi løbende tilbyder.

Og så mener vi, at personlig udvikling er … ja, personlig. Derfor får du i høj grad mulighed for at gøre det, der er det rigtige for dig.