0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Velkommen til Moment

Vi er et vikar- og rekrutteringsbureau, der har vores vikarer i fokus. Vores fornemmeste opgave er at matche dygtige kandidater med attraktive virksomheder – i hele landet. Det har vi gjort siden 1997, og vi er – synes vi selv – rigtig gode til det. Vi har 5 kontorer, tæt på 200 dygtige medarbejdere og sender hver måned mere end 5.000 vikarer og konsulenter i arbejde. Skal vi også hjælpe dig?

Hvem er vi?

Moment blev stiftet i København i 1997 af Morten T. Højberg og Thomas Gleerup.

Under deres studietid etablerede Morten og Thomas landets første online freelanceportal, hvor virksomheder i hele landet kunne rekruttere dygtige studerende til at løse ad-hoc opgaver af kortere eller længere tids varighed.

Sidenhen er Moment vokset til i dag at være Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau med vokseværk og mere end 24 kontorer i både Danmark, Norge og Sverige.

Kontakt os

Vores værdier

Passion ikon

Passion

Engagement, viljestyrke og begejstring er nogle af de egenskaber, der udgør vores passion, og den kommer naturligt, når man har et direkte ansvar, en personlig tilknytning og kan dele sorger og glæder med hinanden. Passion kommer ofte fra et ønske om at gøre en forskel. Og det arbejde, vi hver dag udfører med at bringe kandidater og virksomheder sammen, gør en kæmpe forskel.

Ansvarlighed logo

Ansvarlighed

I Moment har vi ansvar, og vi tager ansvar. Ansvar over for vores kunder for at finde de rette kandidater, og ansvar over for vores kandidater for at sikre en ordentlig ansøgningsproces og finde passende arbejde til så mange som muligt. Disse ting forplanter sig helt naturligt i vores tilgang til arbejdet, men også over for hinanden internt. Vi har alle sammen et ansvar for, at vi trives.

Samarbejdsglæde ikon

Samarbejdsglæde

Samarbejde og fællesskab er i centrum i Moment. På den måde overkommer vi mere, lærer mere og leverer en bedre service for kunder og kandidater. Alle afdelingernes processer er tilrettelagt så tilpas ens, at medarbejderen med ledig tid er i stand til at hjælpe til hos medarbejderen, der står foran en presset dag. Og selvom det handler om arbejde, er der hver dag plads til smil og grin.

Den daglige ledelse

I Moment er vi omkring 185 medarbejdere fordelt på 5 kontorer i hele Danmark. Her kan du møde vores daglige ledelse.

 • Mickey Maymann

  Mickey Maymann

  CEO

 • Christoffer Jonassen

  Christoffer Jonassen

  COO

 • Michael Torpe

  Michael Torpe

  CFO

 • Sarah Vinding

  Sara Vinding

  HR Director

 • Maria Helbo Holck

  Maria Helbo Holck

  General Counsel & Head of Legal

Har du noget på hjerte?

Igennem Moments whistleblower-ordning kan du helt fortroligt indberette kritisable eller uetiske forhold hos Moment A/S.

Som udgangspunkt håber vi, at du vil tage en dialog direkte med din kontaktperson i Moment, men ønsker du at være helt anonym og har noget at indberette, så kan du gøre det gennem vores whistleblower-formular.

Whistleblower-ordningen er en del af vores group brand, Edda Group, og leveres af advokatfirmaet Lund Elmer Sandager (LES), som sikrer fuld anonymitet og en datasikker proces. Indberetningen går anonymt direkte til Moments HR-afdeling, som vil præsentere indholdet for direktionen, der efterfølgende vil arbejde med indholdet og iværksætte de nødvendige handlinger.

Bemærk: Her kan du kun indberette forhold vedr. Moment A/S. Drejer det sig om forhold vedr. den virksomhed, hvor du er vikar, så skal du indberette det gennem denne virksomheds egen whistleblower-ordning.

Læs mere- og send din indberetning her

Persondata

Moments persondataansvarlig er Maria Helbo Holck.

Hvis du har nogle spørgsmål angående persondata, er du velkommen til at kontakte os på info@moment.dk.

I vores persondatavilkår kan du læse, hvordan vi behandler og beskytter dine data, når du opretter en profil hos Moment.

Privatlivspolitik