0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Arbejd når du vil, hvor du vil

Som vikar hos Moment kan du vælge mellem mange forskellige stillinger inden for bl.a. lager, kundeservice, IT, økonomi, kontor, pædagogik og byggeri. I mange af vores jobs har du selv indflydelse på, hvornår og hvor meget du vil arbejde og mulighed for at justere dine timer fra uge til uge. Du har mulighed for at blive tilknyttet den samme virksomhed over en længere periode eller prøve forskellige jobtyper og virksomheder af med flere korte ansættelser. 

Danmarks største vikarbureau

Vores job er at finde et job til dig - uanset hvem du er, og hvor du bor. Hos os bliver du en del af et stort og unikt fællesskab. Hvert år hjælper vi mere end 9.000 jobsøgere videre i arbejde, hvad end det er som studiejob, sabbatårsjob, deltid- eller fuldtidsjob.

Som vikar hos Moment er du altid sikret ordnede forhold, og så forstår vi dig og dine behov. Det må gerne være sjovt at gå på arbejde, men der skal være styr på tingene. Vi er ansvarlige og behandler alle mennesker ligeværdigt og med respekt.

Opret en profil på få minutter og find dét vikarjob, der passer bedst til dig.

Opret en profil
YouGov, 2021

4 ud af 10 har haft et vikarjob i løbet af deres karriere

YouGov, 2021
 • Moment medarbejder kvinde

  Findes den perfekte jobsamtale?

  Måske gør den. Du kan i hvert fald komme tæt på. Vi en samlet vores bedste råd til dig, så du er klædt på bedst muligt til din næste jobsamtale.

 • Moment medarbejder

  Sådan skriver du CV'et, der får dig til samtale 

  Det er svært at skrive et godt CV. Men frygt ej, vi hjælper dig med at skrive et CV, der får dig øverst i bunken. I denne video giver Simon sine bedste tips til det perfekte CV.

 • Moment medarbejder

  Brug LinkedIn på den rigtige måde

  Hvordan er det nu lige med LinkedIn? LinkedIn kan mange ting, men hvordan kan du bruge platformen i din jobsøgning? Det fortæller Amalie dig her.

 • Moment medarbejder

  Få din ansøgning til at sidde lige i øjet

  Der er mange ting at huske på, når man skal skrive en ansøgning, der fanger interessen. Men det behøver ikke være så svært endda. Majken giver dig hendes bedste råd. 

Moment medarbejder

Hvad vil det sige at være vikar

Som vikar er Moment din arbejdsgiver. Det vil sige, at du er ansat hos os men udfører arbejdet hos en af vores mange kunder. Det kunne være Danske Bank, Matas, Novo Nordisk eller en helt fjerde.

Vi står for alt det administrative i forhold til ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning, og så sikrer vi altid gode arbejdsforhold og løn efter gældende overenskomster.

Klik på videoen og hør vores kollega, Jens, fortælle, hvorfor du skal blive vikar.

Se vores ledige stillinger her

Vi har jobbet til dig

Vores fornemmeste job er at hjælpe folk videre i deres karriere. Bliv klogere på vores fagområder og de jobmuligheder, vi tilbyder her. 

 • kundeservice medarbejder

  Office

  Vær med til at sikre den gode kundeoplevelse

  Vi tilbyder en lang række vikarjobs og faste stillinger inden for kontor, salg, kundeservice og administration. Perfekt til dig, der kan levere en tårnhøj service og synes dagen flyver afsted, når du sidder på kontoret. 

 • lagerjobs

  Logistics

  Giv en hånd med på lageret

  Vil du gerne have et aktivt job og hjælpe vores kunder med at få leveret deres varer og nå i mål med deres ordrer? Vi er altid på udkig efter vikarer og fastansatte til lager, gartneri, produktion, transport og service. 

 • møde på kontor

  Finance

  Specialister til økonomi og den finansielle sektor

  Har du på udkig efter dit næste - eller første - job inden for økonomi eller den finansielle sektor? Vi tilbyder et bredt udvalg af vikariater og faste stillinger som bl.a. bogholder, controller, AML-specialist og rådgiver. 

   

   

 • bygge job som vikar

  Construction

  Gør en forskel på de danske byggepladser

  Er du faguddannet, og har du mod på at give en hånd med? Vi har en lang række jobs og vikariater inden for bl.a. fiber, telecom, el, VVS, metal og anlæg. 

 • IT medarbejder

  IT

  Til dig, der har god forståelse for IT og digitalisering

  IT er i konstant udvikling, og der er efterspørgsel efter dig, som følger med i – og forstår – udviklingen inden for teknologi og digitalisering. Vi er ofte på udkig efter konsulenter og IT-specialister, der kan supportere, bygge op og løse udfordringer på det digitale marked.

 • Konsulent hos Moment vikarbureau - job kontor

  Pedagogic

  Vær med til at sikre børn en tryg og glad hverdag

  Vil du være med til at forme og udvikle den næste generation? Hos vores søsterselskab Pædagogisk Vikarbureau finder du et stort udbud af korte og lange vikariater. Du kan bl.a. arbejde som pædagog, pædagogisk medhjælper og lærer. Læs mere her.

kvindelig vikar hos moment

Altid en hurtig service

Alicia har været ansat som lagermedarbejder og eksamensvagt. Om vores service siger hun:

"Jeg har i en periode på seks år haft flere forskellige vikariater igennem Moment - både som lagermedarbejder og eksamensvagt. Jeg har altid fået hurtigt svar på mine ansøgninger - uanset om det har været et afslag eller ansættelse. Der er altid en god behandling og fine arbejdsvilkår. Jeg vil varmt anbefale Moment."

Se vores ledige stillinger