Et omfattende netværk af motiverede unge

Har I behov for arbejdskraft nu og her, og leder I efter unge og fleksible kandidater og vikarer med et højt engagement? Så er det Moment, I skal samarbejde med.

Gennem 20 år har vi specialiseret os i at bringe unge talenter videre i deres karriere og matche dem med ambitiøse virksomheder i hele landet, enten som konsulent på midlertidig basis, som fastansat eller som vikar eller interim.

Fra den studerende til den færdiguddannede med erhvervserfaring
Vi har et omfattende netværk af unge mennesker, der alle kan tilføre værdi til jeres virksomhed. Vi kalder dem Young Professionals, der spænder fra den studerende, som har tre år eller mindre tilbage af deres uddannelse, til færdiguddannede kandidater med op til 15 års erhvervserfaring.

De kan alle løse opgaver på forskellige niveauer, på midlertidig basis eller som fastansat.


 

Med en Young Professional får I en medarbejder, der er:

  • Fleksibel, motiveret og omstillingsparat
  • Digital, produktiv og kommer med den nyeste viden
  • Sulten for at komme ud og skabe værdi i erhvervslivet


Vi plejer og udvikler dem
Inden for fagområderne Digital Solutions og Finance har vi etableret professionelle netværk for vores konsulenter. Som en del af netværket modtager de professionel sparring, karriererådgivning og udviklende kurser, der alle klæder dem på til erhvervslivet.

Har I udfordringer på IT-fronten? Så klik her og læs mere om vores IT-konsulenter i netværket Young Digitals

Mangler I ressourcer i økonomifunktionen? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her

Skal vi finde jeres næste talent?

Hos Moment finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Det perfekte match

Vores passion er at skabe det perfekte match mellem virksomheder og vores Young Professionals – uanset om det gælder:

  • Studiejob
  • Vikarjob
  • Deltidsjob
  • Fuldtidsjob
  • Fast karrierejob


Kandidattiltrækning i øjenhøjde
Lige fra start har vi arbejdet med et digitalt mindset, der kun er blevet stærkere med tiden. Et mindset, som vi deler med målgruppen af Young Professionals. De er online når som helst og hvor som helst. At ramme kandidaterne i øjenhøjde har medvirket til, at Moment i dag har et stærkt brand og markedsposition. 

Vores kandidattiltrækning foregår primært online, via vores hjemmeside, annoncering på sociale medier, gennem målrettede bannerkampagner og via vores jobmail, som vi sender ud til mere end 45.000 kandidater i hele landet. Derudover er vi fysisk til stede på landets gymnasier og erhvervsskoler samt på uddannelses- og karrieremesser landet over.  

Vi har gode erfaringer med at tiltrække kandidater på Facebook, Instagram og LinkedIn - både når det kommer til de organiske og betalte posts - hvor vi sammenlagt har over 36.000 følgere. Via de betalte posts har vi mulighed for at målrette vores annoncering efter bl.a. alder og geografi, så vi når ud til den ønskede målgruppe.

Vi er altid i bevægelse og arbejder derfor aktivt på at optimere vores markedsføring på de sociale medier, så vi hele tiden kan tilpasse vores indsats efter de nye annonceringsmuligheder.

Vi er synlige hos kunderne
Med kontorer i København, Aarhus og i Københavns Lufthavn samt vores nutidige og fleksible IT-systemer og let tilgængelighed er vi yderst agile i forhold til jeres behov. Vi ved, at det skaber stor værdi at være synlige hos vores kunder. Derfor rykker vi gerne ud og er synlige hos jer.

Ved at være onsite hos jer opnår vi en stort indsigt i jeres virksomhed, samtidigt med vi får muligheden for at observere og kommunikere med flere af jeres medarbejdere. Det bidrager til et endnu tættere samarbejde og en større forståelse. Samtidigt giver det os mulighed for at følge op på vores vikarers trivsel og performance ude hos jer.

 

Det siger vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af, hvad vores kunder siger.

"Ydelserne fra Moment er en integreret del af min forretning. Så når jeg modulerer og optimerer min forretning, sker det ofte sammen med dem. De kommer med løsningsforslag inden for de rammer, jeg siger, der er behov for." Lars Erik Stabell, Director for Business Process Services, CGI, Ballerup.

"Mit første fuldtidsjob var hos McKinsey. Da jeg søgte jobbet, brugte jeg erfaringen fra Moment til at vise, at jeg havde relevant erfaring fra studietiden og havde medvirket til at skabe nogle konkrete løsninger." Lars Gjødsbøl, Executive Vice President, Nilfisk, Brøndby.

  • Det siger Director for Business Process Services fra CGI om vores samarbejdet
  • Det siger Executive President fra Nilfisk om Moment

Mangler I også fleksibel arbejdskraft?

Lad os finde den til jer.

Vi har din tilfredshed i fokus

Hos Moment betyder jeres tilfredshed alt. Derfor laver vi halvårlige kundetilfredshedsmålinger. Til det benytter vi den internationale standard, Net Promoter Score (NPS), som bliver beregnet på baggrund af, hvor mange der vil anbefale os til andre.

Vi arbejder målrettet med resultaterne fra hver eneste måling, så vi hele tiden forbedrer vores services og dermed forhåbentlig også loyaliteten og tilfredsheden hos vores kunder.

 

Branchens højeste kundeloyalitet
Den seneste analyse viser, at vi i 2017 nåede en NPS på 50, hvilket er branchens højeste. Det er vi stolte af, og den position vil vi gerne bevare og udbygge. 

Vores ultimative vision for kundeloyalitet er at nå en NPS på 70. Det er derfor afgørende, at vores kunder både får de bedste vikarer og kandidater samt den bedst mulige service. 

Digitale løsninger i Moment

Digitale løsninger har og vil altid være i vores DNA.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser, og ønsker du, at vi skal kontakte dig? Udfyld vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Her kan du se vores kontaktoplysninger:

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier