De rette ressourcer til rette tid

Har I behov for ekstra arbejdskraft nu og her? Og leder I efter kvalificerede og fleksible kandidater med et højt engagement?

Så er det Moment, I skal samarbejde med.

Vi har gennem mere end 20 år specialiseret os i at matche unge talenter med ambitiøse virksomheder i hele landet inden for vores tre fagområder:

Finance, Operations & Sales og Logistics & Productions. 

Et netværk af Young Professionals

Vi har et omfattende netværk af unge mennesker, der alle kan tilføre værdi til jeres virksomhed. Vi kalder dem Young Professionals, der spænder fra den studerende til færdiguddannede kandidater med op til 10 års erhvervserfaring.

De kan alle løse opgaver på forskellige niveauer, som vikar eller konsulent på projektbasis eller som fastansat.

Vores fagområder

 

Finance

Har I brug for kompetente ressourcer til økonomi, jura eller den finansielle sektor til en midlertidig eller fast ansættelse?

Læs mere

 

Operations & Sales

Er der opstået et behov for nye ressourcer her og nu inden for salg, kundeservice og den øvrige administration?

Læs mere

 

Logistics & Production

Mangler I en samarbejdspartner, der kan klare hele jeres ressourcestyrring, drift og administration inden for lager og produktion?

Læs mere 

Fast medarbejder eller fleksibel vikarløsning?

Vi finder den løsning, der passer til jeres behov.

eMobile

Tiltræk de rette kandidater

I Moment er vi specialister i at tiltrække de helt rigtige kandidater til jeres virksomhed. Det gælder både, når vi skal finde mange kandidater på kort tid, og når vi skal finde de profiler, der er stor efterspørgsel på.

Vi har et indgående kendskab til kandidaternes adfærd og medievaner samt de kanaler, der kan få dem i tale - hurtigt og effektivt.

Vi arbejder altid ud fra en målrettet annonceringsplan, der tager udgangspunkt i jobbet og de profiler, I ønsker at komme i dialog med.

Vi har stor succes med at annoncere vores jobs via sociale medier, herunder Facebook, LinkedIn og Instagram, og sender hver uge vores jobmail ud til mere end 45.000 kandidater i hele landet.

Derudover er vi fysisk til stede på landets gymnasier og erhvervsskoler samt på uddannelses- og karrieremesser landet over.

Få værdifuld viden om det fleksible arbejdsmarked

eMobile

Det siger vores kunder

"Ydelserne fra Moment er en integreret del af min forretning. Så når jeg modulerer og optimerer min forretning, sker det ofte sammen med dem. De kommer med løsningsforslag inden for de rammer, jeg siger, der er behov for." Lars Erik Stabell, Director for Business Process Services, CGI, Ballerup.

"Mit første fuldtidsjob var hos McKinsey. Da jeg søgte jobbet, brugte jeg erfaringen fra Moment til at vise, at jeg havde relevant erfaring fra studietiden og havde medvirket til at skabe nogle konkrete løsninger." Lars Gjødsbøl, Executive Vice President, Nilfisk, Brøndby.

  • Det siger Director for Business Process Services fra CGI om vores samarbejdet
  • Det siger Executive President fra Nilfisk om Moment

Vi har din tilfredshed i fokus

I Moment arbejder vi aktivt med kundeloyalitet. Det gør vi ved fire gange om året at foretage kundetilfredshedsmålinger ved hjælp af den internationale standard, Net Promoter Score (NPS), der bliver beregnet ud fra, hvor mange der vil anbefale os til andre.

Vores NPS har de seneste fem år ligget over 50, hvilket er det højeste niveau i branchen. Det er vi stolte af.

Vi arbejder målrettet med resultaterne fra hver eneste måling, så vi hele tiden forbedrer vores services og dermed forhåbentlig også loyaliteten og tilfredsheden hos vores kunder.

Vores ultimative vision er at nå en NPS på 70. For at det kan lykkes, er det afgørende, at vi fortsat leverer de bedste kandidater samt den bedst mulige service til vores kunder.

 

Skal vi finde jeres næste medarbejder?

Vi løser jeres behov her og nu, hvad enten I skal bruge én eller mange medarbejdere.

eMobile