Har I behov for flere medarbejdere?

Lad Moment være jeres samarbejdspartner. Vi har 25 års erfaring med at rekruttere vikarer, konsulenter og fastansatte til virksomheder i hele landet. Vores kandidatdatabase dækker en bred række af faggrupper og brancher, så I kan få dækket jeres behov, lige meget om I skal bruge to eller mange hænder.

Vikarløsning

Rekruttering

Slip for alt det praktiske

Med en vikar- eller rekrutteringsløsning gennem Moment sørger vi for det praktiske i forbindelse med vikariater og rekruttering. Det betyder at I:

  • Sparer tid (og dermed penge)
  • Får en professionel samarbejdspartner
  • Får garanti for kvalitet og ordentlige forhold
  • Kommer hurtigt tilbage til normal drift ved sygdom, opsigelser eller lignende

Specialister i at tiltrække de rette kandidater

I Moment er vi specialister i at tiltrække de helt rigtige kandidater til jeres virksomhed. Det gælder både, når vi skal finde mange kandidater på kort tid, og når vi skal finde de profiler, der er stor efterspørgsel på.

Vi har et indgående kendskab til kandidaternes adfærd og medievaner samt de kanaler, der kan få dem i tale. Derfor arbejder vi altid ud fra en målrettet annonceringsplan, der tager udgangspunkt i jobbet og de profiler, I ønsker at komme i dialog med.

Vi har stor succes med at annoncere vores jobs via sociale medier og sender derudover dagligt relevante jobforslag til vores database af kandidater i hele landet. Derudover er vi fysisk til stede landet over, der hvor det giver mening for vores kunder.

Branchens mest tilfredse kunder

I Moment arbejder vi aktivt med at sikre en høj kundetilfredshed. Det gør vi ved at have et tæt samarbejde med vores kunder, så vi hele tiden er opdateret på de behov, der måtte være, og ved at gå den ekstra mil, det ofte kræver at finde de rette kandidater til tiden.

To gange om året foretager vi kundetilfredshedsmålinger ved hjælp af den internationale standard, Net Promoter Score (NPS), der bliver beregnet ud fra, hvor mange der vil anbefale os til andre. Vores NPS har de seneste fem år ligget over 48, hvilket er det højeste niveau i branchen.

Vi arbejder målrettet med resultaterne fra hver eneste måling for hele tiden at forbedre os, så vi kan blive ved med at levere de bedste kandidater og den bedst mulige service til vores kunder.

Hvad har I brug for hjælp til?

 

Finance

Har I brug for kompetente ressourcer til økonomi, jura eller den finansielle sektor til en midlertidig eller fast ansættelse?

Læs mere

 

Office

Er der opstået et behov for nye ressourcer her og nu inden for salg, kundeservice og den øvrige kontoradministration?

Læs mere

 

Logistics

Mangler I en samarbejdspartner, der kan klare hele jeres ressourcestyrring, drift og administration inden for lager og produktion?

Læs mere