Mangler I fleksibel arbejdskraft til spidsbelastningen nu og her?

Eller overvejer I en mere langsigtet overgang fra udelukkende fast til delvist fleksibel bemanding?

Så få en skræddersyet vikarløsning gennem Moment og oplev de åbenlyse fordele. Vi er nu Danmarks største vikarbureau.

Kontakt os

Skræddersyede vikarløsninger

 

En vikarløsning gennem Moment sikrer, at I altid har det rette antal medarbejdere til at udføre arbejdet - hverken for få eller for mange. Det holder jeres omkostninger nede og jeres konkurrenceevne oppe.

Uanset om I mangler en enkelt vikar eller har behov for større og mere komplekse bemandingsløsninger, kan vi med en stor database og vores generelle ekspertise inden for tiltrækning af kandidater tilbyde jer en hurtigt fungerende vikarløsning med vikarer på time- eller månedsbasis.

Fullservice er vores mest komplekse løsning. Her står vi for den daglige ressourcestyring inklusiv ansættelser og vagtplanlægning. I er dermed sikret fuld, kvalificeret bemanding med et fast vikarkorps - uanset sygdom og ekstra travlhed. Det skyldes, at vi med fullservice altid har et passede antal vikarer på standby. Vil I have en mere simpel løsning, er det selvfølgelig også muligt.

Vi har gjort det nemt for jer

Brug tiden på jeres kerneforretning. Så håndterer vi alt det praktiske i forhold til korrekt udbetaling af løn og alle sociale omkostninger inkl. pension i overensstemmelse med den overenskomst og/eller lokalaftale, der regulerer arbejdet.

Det betyder, at I blot skal fastlægge jeres bemandingsbehov på vores kundeportal. Med få klik kan I desuden godkende vikartimer efter endt arbejde, men det hjælper vi også gerne med.

Garanteret ordnede forhold

I Moment efterlever vi naturligvis den gældende lovgivning på vikarområdet i henhold til vikarloven. Vi er medlem af Vikarbureauernes Brancheforening og har tiltrådt følgende overenskomster:

  • HK Funktionæroverenskomst for Handel, Viden & Service
  • Industriens Overenskomst
  • Landsoverenskomst for vikarer mellem Dansk Erhverv og 3F
  • Lærervikaroverenskomsten mellem Dansk Erhverv og LC

Skal I bruge en vikar, som ikke er dækket af Moments overenskomster, hjælper vi jer med at sikre, at alle regler overholdes i overensstemmelse med vikarloven. Det gælder både, hvis I selv har en overenskomst, eller hvis I står uden og ligebehandlingsprincippet indtræder.

Start et vikarsamarbejde i dag

Som ny kunde i Moment bliver I tilknyttet en branchekendt konsulent med indsigt i jeres virksomheds behov. På den måde sikrer vi høj kvalitet i udvælgelsen af den eller de vikarer, I har brug for, når behovet opstår.

Vi hviler ikke, før vi har fundet den eller de vikarer, som kan løse jeres opgaver.

Kontakt os