Lad os tilføre den fleksibilitet, I har brug for
Mangler I effektiv og fleksibel arbejdskraft til spidsbelastningen nu og her; Er det generelt vanskeligt at tilpasse antallet af ansatte med de udsving, I har i virksomheden, og er det uvist om jeres behov er midlertidigt eller permanent? Så gør som andre virksomheder.

Fra enkle til mere komplekse vikarløsninger
Med et stort netværk af unge mennesker tilbyder vi jer en fleksibel vikarløsning - uanset om I mangler en enkelt vikar eller har behov for større og mere komplekse bemandingsløsninger.

Vi kan levere vikarer inden for fagområderne:


Med vores vikarservice står vi for den daglige ressourcestyring inklusiv ansættelser og vagtplanlægning. I er dermed sikret fuld, kvalificeret bemanding - uanset sygdom og ekstra travlhed.

Mangler I fleksible ressourcer?

Med kontakt til mere end 40.000 unge finder vi den rette løsning til jer.

eMobile

Vores kunder

Eksempler på cases vi har løst.

Passagertælling for DSB: I samarbejde med COWI leverede vi 1100 vikarer i 2015 til at varetage en passagertælling på samtlige S-togsstationer i Hovedstadsområdet for DSB.

Bemanding til Københavns Lufthavn: Siden 2006 har Moment hjulpet Københavns Lufthavn med rekruttering af securitymedarbejdere til lufthavnens sikkerhedskontrol og vikarer til det såkaldte Green Team, der hjælper passagererne med check-in og bagageaflevering i terminalerne.

Bemanding til Eataly: I forbindelse med åbningen af det italienske madmarked, Eataly, i 2016 har Moment hjulpet med at sammensætte et helt nyt team af salgsassistenter, kokke, pizzabagere og managers, der skal være med til at sikre den høje kvalitet og service, Eataly er kendt for.

  • Her ser du et billede af DSB’s logo, som vi benyttet vores vikarservice
  • Her ser du et billede af Koebenhavs Lufthavns logo. Dem har vi loest opgaver for
  • Her ser du et billede af Eatalys logo. De har brugt vores vikarloesninger

Vi overholder vikarloven

Hos Moment overholder vi den gældende lovgivning på vikarområdet, og vi er naturligvis medlem af Vikarbureauernes brancheforening. Moment har tiltrådt følgende overenskomster:

  • HK Funktionæroverenskomst for Handel, Viden & Service
  • Industriens Overenskomst
  • Landsoverenskomst for Vikarer mellem Dansk Erhverv og 3F
  • Lærervikaroverenskomsten mellem Dansk Erhverv og LC


Skal I bruge en vikar, som ikke er dækket af Moments overenskomster, hjælper vi jer med at sikre, at alle regler overholdes. Det gælder både, hvis I selv har en overenskomst, eller hvis I står uden.

Ligebehandling
Har Moment ikke tiltrådt en overenskomst på det område, som jeres stillinger eller opgaver dækker, og hvis I heller ikke har overenskomst på området, er vi ikke forpligtet til at overholde nogle overenskomstmæssige vilkår.

I de tilfælde følger ligebehandlingsprincippet, hvilket betyder, at den tilknyttede vikar skal tilbydes vilkår, der svarer til lovgivning og andre bindende generelle bestemmelser hos jer. Det vil f.eks. gælde bestemmelser om løn, arbejdstidens længde, pauser, ferie og kutymer.

Moments juridiske afdeling
Hvis I spørgsmål til vikarloven og overenskomster eller har brug for hjælp og rådgivning i forhold til fortolkningsspørgsmål og overholdelse af regler, er vi altid klar til at rådgive omkring det. Vi har 20 års erfaring i arbejdet med overenskomster og de særlige forhold, der gør sig gældende for vikarer.

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 18 35.