Lad os tilføre den fleksibilitet, I har brug for
Mangler I effektiv og fleksibel arbejdskraft til spidsbelastningen nu og her; Er det generelt vanskeligt at tilpasse antallet af ansatte med de udsving, I har i virksomheden, og er det uvist om jeres behov er midlertidigt eller permanent? Så gør som andre virksomheder.

Fra enkle til mere komplekse vikarløsninger
Med et stort netværk af unge mennesker tilbyder vi jer en fleksibel vikarløsning - uanset om I mangler en enkelt vikar eller har behov for større og mere komplekse bemandingsløsninger.

Vi kan levere vikarer inden for fagområderne: 


Med vores vikarservice står vi for den daglige ressourcestyring inklusiv ansættelser og vagtplanlægning. I er dermed sikret fuld, kvalificeret bemanding - uanset sygdom og ekstra travlhed.

Mangler I fleksible ressourcer?

Med kontakt til mere end 40.000 unge finder vi den rette løsning til jer.

Vores kunder

Eksempler på cases vi har løst.

Passagertælling for DSB I samarbejde med COWI leverede vi 1100 vikarer i 2015 til at varetage en passagertælling på samtlige S-togsstationer i Hovedstadsområdet for DSB.

Københavns Lufthavn Siden 2006 har Moment hjulpet Københavns Lufthavn med rekruttering af securitymedarbejdere til lufthavnens sikkerhedskontrol og vikarer til det såkaldte Green Team, der hjælper passagererne med check-in og bagageaflevering i terminalerne.

Bemanding til det italienske madmarked, Eataly I forbindelse med åbningen af det italienske madmarked, Eataly, i 2016 har Moment hjulpet med at sammensætte et helt nyt team af salgsassistenter, kokke, pizzabagere og managers, der skal være med til at sikre den høje kvalitet og service, Eataly er kendt for.

  • Her ser du et billede af DSB’s logo, som vi benyttet vores vikarservice
  • Her ser du et billede af Koebenhavs Lufthavns logo. Dem har vi loest opgaver for
  • Her ser du et billede af Eatalys logo. De har brugt vores vikarloesninger

Mød en Young Professional

Digitale løsninger, der frigiver ressourcer

I Moment har vi konstant fokus på at udvikle og udnytte digitale muligheder. Vores formål er at optimere og effektivisere HR-processer til gavn for både kunder og kandidater, så det er nemt at samarbejde med Moment.

  • Bright View
  • Plug and play
  • MyJob

Som en del af vores rekrutteringspakke har vi udviklet Bright View, som er en digital platform til videointerviews. Et videointerview giver som supplement til den øvrige rekrutteringsproces et særdeles godt grundlag for at beslutte, hvilke kandidater I ønsker at indkalde til en samtale. Til forskel fra en fysisk samtale, så binder et videointerview dig ikke til tid og sted og er derfor en tids- og ressourcebesparende metode til udvælgelse af de bedste kandidater i ansøgerfeltet.

Med Moment som samarbejdspartner er du fri for at bruge dyrebar tid på at administrere vikarernes tid. Vi har nemlig udviklet et tidsstemplingssystem til at registrere og godkende timer. Systemet sparer jer for tid og ressourcer, og det minimerer antallet af fejl. Løsningen er plug and play og kan tilpasses efter jeres behov. Systemet taler sammen med vores vagtplanlægningssystem, Bright Planning, som automatisk sikrer, at det er de rigtige vikarer, der er mødt ind på det rette tidspunkt. I skal derfor ikke bekymre jer om fejl i tidsregistreringen.

Med vores app, MyJob, opfylder vi jeres ressourcebehov mere effektivt. Den er udviklet til at lette kommunikationsflowet mellem os og vores vikarer ved at gøre det nemmere for vikarerne at få besked om og byde ind på vagter på mobilen, ligesom de nemt kan tilgå deres vagtplan og tidsregistrering. Med MyJob kan vi desuden tilbyde nem og effektiv tidsregistrering med QR-kode. Vi tror på, at disse funktioner øger vikarernes loyalitet over for arbejdspladsen og chancen for, at de møder til tiden. Desuden letter MyJob jobsøgningen for nye ansøgere, da de altid har de nyeste job lige ved hånden. Således benytter vi appen som en kanal til at tiltrække nye kandidater til vores job. Det betyder, at vi kan levere et bredt udvalg af kandidater til vores kunder..

Vikarloven

Hos Moment overholder vi den gældende lovgivning på vikarområdet, og vi er naturligvis medlem af Vikarbureauernes brancheforening. Moment har tiltrådt følgende overenskomster:

  • HK Funktionæroverenskomst for Handel, Viden & Service
  • Industriens Overenskomst
  • Landsoverenskomst for Vikarer mellem Dansk Erhverv og 3F
  • Lærervikaroverenskomsten mellem Dansk Erhverv og LC


Skal I bruge en vikar, som ikke er dækket af Moments overenskomster, hjælper vi jer med at sikre, at alle regler overholdes. Det gælder både, hvis I selv har en overenskomst, eller hvis I står uden.

Ligebehandling
Har Moment ikke tiltrådt en overenskomst på det område, som jeres stillinger eller opgaver dækker, og hvis I heller ikke har overenskomst på området, er vi ikke forpligtet til at overholde nogle overenskomstmæssige vilkår.

I de tilfælde følger ligebehandlingsprincippet, hvilket betyder, at den tilknyttede vikar skal tilbydes vilkår, der svarer til lovgivning og andre bindende generelle bestemmelser hos jer. Det vil f.eks. gælde bestemmelser om løn, arbejdstidens længde, pauser, ferie og kutymer.

Moments juridiske afdeling
Hvis I spørgsmål til vikarloven og overenskomster eller har brug for hjælp og rådgivning i forhold til fortolkningsspørgsmål og overholdelse af regler, er vi altid klar til at rådgive omkring det. Vi har 20 års erfaring i arbejdet med overenskomster og de særlige forhold, der gør sig gældende for vikarer.

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 18 35.

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Hvis I har spørgsmål relateret til vores vikarløsninger og ønsker at blive kontaktet, så udfyld nedenstående kontaktformular – så vender vi hurtigst muligt tilbage.


Herunder kan du se vores kontaktoplysninger

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier