Moment valgt som SKI-leverandør

I perioden fra 1. december 2019 og fire år frem er Moment valgt som leverandør af vikarer til det offentlige Danmark. Som offentlig indkøber kan du dermed opnå konkurrencedygtige priser og vilkår hos Moment. Læs mere her.

 

Branchens højeste kundeloyalitet 

Hos Moment prioriterer vi arbejdet med kundetilfredshed højt, og til det anvender vi værktøjet NPS (Net Promoter Score). I 2020 har vi YTD en NPS på 56, hvilket er branchens højeste. Læs mere om vores arbejde med NPS her.

 

Moment Young Professionals Survey 2018

Hvad motiverer dygtige, unge kandidater, når de skal tage stilling til job og karriere? Og hvordan kan I som arbejdsgiver imødegå deres forventninger? Download Moments Young Professionals Survey 2018 her

 

Vi har vundet udbuddet igen

Siden 2003 har PPG været en god kunde hos Moment. I december 2017 vandt vi udbuddet, da PPG har valgt at fastholde samarbejdet. Læs mere om samarbejdet, og hvorfor PPG har valgt at fastholde det her.

 

Vikarbranchens fremtid

Finanskrisen fik antallet af vikaransatte til at styrtdykke. Men nedturen var kort, og i dag er branchen tilbage på fuld styrke. Læs Thomas Gleerups, COO i Moment bud på vikarbranchens fremtid her.

 

Fra Human Ressource til robot ressource?

Debatten omkring hvorvidt robotter vil overtage vores job, er mere ophedet end nogensinde før. Moment tror dog på, at menneskelig arbejdskraft er kommet for at blive. Læs her hvorfor.

 

Teknologi og HR kan ikke skilles ad

For Moment har teknologi altid været uløseligt forbundet med godt HR-arbejde og tilfredshed blandt kandidater og kunder. Vi har derfor altid prioriteret teknologi højt. Læs mere om vores løsninger her.

 

Moment tjekker ind

I juli 2017 rykkede et team på fem dedikerede Moment-medarbejdere on-site i Københavns Lufthavn. Formålet er øget synlighed blandt kunder og vikarer samt at skabe nye relationer til lufthavnens mere end 700 virksomheder. Læs mere om projektet her.

Her ses et billede af vores presseansvarlige

Presseansvarlig

Morten T. Højberg, adm. direktør, Moment

Telefon: 33 43 22 55
Mail: mth@moment.dk