Moment præsenterer positivt årsregnskab i 2020

Virksomheden har i 2020 haft en omsætning på 586 mio. kr. og et resultat på 20,6 mio. kr. Det er en vækst på 174 pct. siden seneste års regnskab. Læs mere her.

 

 

Axcel skaber markedsleder i vikarbranchen

Kapitalfonden Axcel investerer i TeamVikaren/PersonaleBørsen, Protemp og Moment og skaber dermed et ledende dansk selskab i vikarbranchen. Læs mere her. 

 

Moment valgt som SKI-leverandør

I perioden fra 1. december 2019 og fire år frem er Moment valgt som leverandør af vikarer til det offentlige Danmark. Som offentlig indkøber kan du dermed opnå konkurrencedygtige priser og vilkår hos Moment. Læs mere her.

 

Branchens højeste kundeloyalitet 

Hos Moment prioriterer vi arbejdet med kundetilfredshed højt, og til det anvender vi værktøjet NPS (Net Promoter Score). I 2020 har vi YTD en NPS på 56, hvilket er branchens højeste. Læs mere om vores arbejde med NPS her.

 

Moment Young Professionals Survey 2018

Hvad motiverer dygtige, unge kandidater, når de skal tage stilling til job og karriere? Det kan du blive klogere i vores Young Professionals Survey 2018. Download rapporten her.

 

Vikarbranchens fremtid

Finanskrisen fik antallet af vikaransatte til at styrtdykke. Men nedturen var kort, og i dag er branchen tilbage på fuld styrke. Læs Thomas Gleerups, COO i Moment bud på vikarbranchens fremtid her.

 

Fra Human Ressource til robot ressource?

Debatten omkring hvorvidt robotter vil overtage vores job, er mere ophedet end nogensinde før. Moment tror dog på, at menneskelig arbejdskraft er kommet for at blive. Læs her hvorfor.

 

Teknologi og HR kan ikke skilles ad

For Moment har teknologi altid været uløseligt forbundet med godt HR-arbejde og tilfredshed blandt kandidater og kunder. Vi har derfor altid prioriteret teknologi højt. Læs mere om vores løsninger her.

Presseansvarlig

Nikolaj Henum

Telefon: 21 41 98 16
Mail: nhe@moment.dk