Moment Young Professionals Survey 2018

Hvad motiverer dygtige, unge kandidater, når de skal tage stilling til job og karriere? Og hvordan kan I som arbejdsgiver imødegå deres forventninger? Download Moments Young Professionals Survey 2018 her

 

 

PPG har valgt at fortsaette samarbejde med Moment. Laes mere om samarbejdet her

Vi har vundet udbuddet igen

Siden 2003 har PPG været en god kunde hos Moment. I december 2017 vandt vi udbuddet, da PPG har valgt at fastholde samarbejdet. Læs mere om samarbejdet, og hvorfor PPG har valgt at fastholde det her.

 

Her kan du laese om vores arbejde med NPS

Branchens højeste kundetilfredshed

Hos Moment prioriterer vi arbejdet med kundetilfredshed højt, og til det anvender vi værktøjet NPS (Net Promoter Score). I 2017 havde vi en NPS på 50, hvilket er branchens højeste. Læs mere om vores arbejde med NPS her.

Her kan du laese Thomas Gleerups bud på vikarbranchens fremtid

Vikarbranchens fremtid

Finanskrisen fik antallet af vikaransatte til at styrtdykke. Men nedturen var kort, og i dag er branchen tilbage på fuld styrke. Læs Thomas Gleerups, COO i Moment bud på vikarbranchens fremtid her.

Her kan du laese om Moments holdning til robotter i branchen

Fra Human Ressource til robot ressource?

Debatten omkring hvorvidt robotter vil overtage vores job, er mere ophedet end nogensinde før. Moment tror dog på, at menneskelig arbejdskraft er kommet for at blive. Læs her hvorfor.

Her kan du laese om vores digitale loesninger

Teknologi og HR kan ikke skilles ad

For Moment har teknologi altid været uløseligt forbundet med godt HR-arbejde og tilfredshed blandt kandidater og kunder. Vi har derfor altid prioriteret teknologi højt. Læs mere om vores løsninger her.

Her kan du laese om projekt on-site Koebenhavns Lufthavn

Moment tjekker ind

I juli 2017 rykkede et team på fem dedikerede Moment-medarbejdere on-site i Københavns Lufthavn. Formålet er øget synlighed blandt kunder og vikarer samt at skabe nye relationer til lufthavnens mere end 700 virksomheder. Læs mere om projektet her.

Her kan du laese om Moments rekrutteringsforloeb, da Eataly kom til Danmark

Da Eataly kom til Danmark

Moment er specialister i større volumenopgaver. Trods det blev vi sat på en prøve, da det italienske madmarked Eataly bad os om at rekruttere et team på 70 mand til deres første afdeling på dansk grund. Læs, hvordan vi løste opgaven her.

Her ses et billede af vores presseansvarlige

Presseansvarlig

Morten T. Højberg, adm. direktør, Moment

Telefon: 33 43 22 55
Mail: mth@moment.dk