0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

De rigtige til jobbet

Skal vi hjælpe jer med at sætte navn og ansigt på jeres næste medarbejder? Vi er specialister i at finde og rekruttere de rette ressourcer og kompetencer til jeres organisation. I hele landet og på tværs af mange fagområder. Skal vi hjælpe jer?

Alt andet end business as usual

Rekruttering af nye medarbejdere kræver både viden, tid og ressourcer. Viden om, hvordan man identificerer de relevante kandidater til stillingen, og hvordan man som virksomhed får dem i tale. Tid og ressourcer til bl.a. at tiltrække, screene og kvalitetssikre de egnede kandidater.

Samtidig gør nye digitale platforme- og værktøjer, at rekruttering i dag er alt andet end business as usual. Vi har i mere end 25 år matchet virksomheder med de rigtige medarbejdere. 

Vi sikrer jer en effektiv rekrutteringsproces og stiller både viden, tid og ressourcer til rådighed i det omfang, der passer jer - så vi sammen finder de rigtige medarbejdere til jer.

Kontakt os for at høre mere

Hvordan kan vi hjælpe jer?

arbejde hos moment

Search & Selection

Skal vi varetage hele rekrutteringsprocessen?

Med Search & Selection hjælper vi jer igennem hele rekrutteringsprocessen: Fra afdækning af jobprofil til tiltrækning, screening og udvælgelse af egnede kandidater.

Vi definerer i fællesskab den ønskede job- og kandidatprofil og hjælper jer med at sætte ord på, hvorfor man som kandidat skal vælge at arbejde for lige præcis jeres virksomhed.

Vi udarbejder en markedsføringsplan, så vi rammer relevante kandidater via bl.a. sociale medier, jobbanker og øvrige annonceringskanaler. Og vi searcher og kontakter relevante kandidater inden for jeres geografi.

På den måde rammer vi markedet bredt, da vi henvender os til både aktive og passive kandidater.

2 Moment medarbejdere snakker på kontor

Search to Shortlist

Har I svært ved at få relevante kandidater i tale?

Med Search to Shortlist slipper I for at bruge tid og ressourcer på at tiltrække de rette kandidater.

Vi identificerer en pulje af egnede kandidater og tager en dialog med dem for at sikre, at de er motiverede og kvalificerede til jobbet. Herefter håndplukker vi de mest kvalificerede kandidater, som I kan gå videre med.

Med Search to Shortlist varetager I selv interviews, kvalitetssikring samt den øvrige ansættelsesproces.

officejobs ved moment

Interim

Har I brug for ressourcer i en begrænset periode?

Med vores interim-løsning er I sikret specialiserede kompetencer i en begrænset periode, fx i forbindelse med større projekter eller i overgangen fra én nøglemedarbejder til en anden.

Processen minder meget om vores øvrige rekrutteringsløsninger. Den afgørende forskel er, at jeres interim specialist eller leder er ansat af os og ikke af jer.

I skal således kun betale for de timer, han eller hun arbejder hos jer.

kontorjob ved moment
IT medarbejder
Kontorjobs
møde på kontor

Rekruttering fra a-z

Hvordan vi skruer en rekrutteringsproces sammen, vil altid afhænge af, hvor mange profiler vi skal finde, og hvor meget I ønsker at være involveret i processen.

Ofte vil en rekrutteringsproces forløbe sådan her. 

Vi starter altid en rekrutteringsproces med at udarbejde en kandidatprofil på baggrund af jeres ønsker og behov. Så vi sikrer, at vi løber i den rigtige retning.

kontorjob ved moment

Næste skridt er at tiltrække egnede kandidater. Det gør vi bl.a. via vores database, faglige netværk og jobportaler, sociale medier samt evt. search af kandidater på fx LinkedIn.

IT medarbejder

Vi udvælger og screener egnede kandidater, bl.a. ved hjælp af videointerview, så vi sikrer, at de er motiverede for jobbet og matcher jeres ønsker og krav.

Kontorjobs

1. og 2. samtaler samt test af kandidaternes faglige og personlige kompetencer. Når I har fundet den rette kandidat, tager vi os af det administrative arbejde ifm. ansættelse.

møde på kontor

Vores arbejde er ikke færdigt, før vi har evalueret forløbet med både jer og kandidaten samt sikret en god onboarding.

Vores konsulenter gør det, de er bedst til

Der er stor forskel på at skulle rekruttere en HR-assistent, en produktionsmedarbejder og en IT-udvikler. Derfor er vores konsulenter alle branchespecialister. De ved hvilke kompetencer, der er efterspørgsel på inden for jeres branche. Og de kender kandidaterne og deres forventninger til bl.a. løn og udvikling. Vi har specialiseret os i at rekruttere medarbejdere inden for disse områder.

Vi er digitale

Vi udvikler løbende nye features og digitale værktøjer, der optimerer rekrutteringsprocessen og frigiver tid til jer og jeres forretning.

Vi dækker hele Danmark - og lidt til

Har i brug for at rekruttere nye medarbejder i Norden? Med vores søsterselskaber finder vi også kandidater på nordisk plan.