0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Moment opkøber fynsk vikar- og rekrutteringsbureau

Det fynske vikar- og rekrutteringsbureau GoWork bliver en del af Moment. Et opkøb, der matcher godt med Moments DNA.

Fra Moment i starten af 2021 blev solgt til kapitalfonden Axcel, er der sidenhen fulgt en række opkøb af danske og skandinaviske vikarbureauer. Nu kommer endnu et selskab ind under Moment.

Denne gang er det den fynske virksomhed GoWork, der leverer vikarer til flere brancher, bl.a. salg & kundeservice, økonomi & finans og lager & produktion – alle områder, der ikke er ukendte for Moment. Desuden er GoWork en virksomhed, der passer godt til Moments kerneværdier, hvorfor det er et samarbejde, alle ser frem til:

''Vi er selvfølgelig meget glade for at kunne udvide den del af forretningen, hvor vi i forvejen står stærkt i branchen, men GoWork er også en virksomhed med en høj grad af kunde- og vikartilfredshed. Akkurat som Moment. Og derfor kom GoWork på vores radar, fordi det er en virksomhed, der passer rigtig godt til Moments DNA. Vi er sikre på, det bliver et godt match for både dem og os, og vi ser frem til samarbejdet'', siger Thomas Gleerup, der er CEO i Moment.

En spændende rejse

Fynske GoWork startede i 2012 med at formidle ambitiøse vikarer til midlertidige jobs – lige fra den helt nyudklækkede student til den erfarne marketingspecialist. Og hos GoWork glæder de sig også.

''Det er en spændende tid, vi går i møde. Vi er meget glade for at blive en del af Moment, der kan tilføre vores bureau en hel masse – og ligeledes den anden vej rundt. Jeg glæder mig til rejsen'', siger stifter af GoWork, Ole Susé, der også fortsætter med at være en del af ejerkredsen.

En klar målsætning

Siden Moment i 2021 blev opkøbt af kapitalfonden Axcel, er Moment vokset kraftigt og er blevet en af de største aktører inden for levering af fleksibel arbejdskraft i Norden. Udover GoWork har Moment opkøbt selskaber som TeamVikaren, Personalebørsen, Protemp, Xterna, Chabber, JobInWest, NetGen og Eterni Group.

Målsætningen har hele tiden været klar:

''Den strategiske målsætning har hele tiden været klar. Moment vil gennem opkøb og organisk vækst være markedsleder inden for levering af fleksibel arbejdskraft - ikke bare i Danmark men i hele Norden. Det hjælper opkøbet af GoWork med til'', fortæller Thomas Gleerup.

 

Tilbage til oversigt

Måske vil du også læse

Xterna-logo

Moment opruster inden for bygge og anlæg

Med opkøbet af Xterna styrker Moment positionen i forhold til at kunne tiltrække udenlandsk arbejdskraft

Læs mere her
Job In West Moment

Moment Group køber succesfuldt fynsk vikarbureau

Vikar- og rekrutteringsbureauet Moment blev i efteråret 2020 solgt til kapitalfonden Axcel. Og strategien er klar..

Læs mere her
Eterni logo

Moment Group køber kæmpe aktør i Norden

Vikar- og rekrutteringsbureauet Moment blev i starten af 2021 solgt til kapitalfonden Axcel, og sidenhen er fulgt en række opkøb i form af de danske selskaber TeamVikaren / PersonaleBørsen, Chabber, Protemp og Job InWest Vikar.

Læs mere her