Arbejd når du vil, hvor du vil

Som vikar hos Moment kan du vælge mellem mere end 150 ledige stillinger inden for bl.a. lager, kundeservice, IT, kommunikation, kontor og byggeri. 

I mange af vores jobs har du selv indflydelse på, hvornår og hvor meget du vil arbejde og kan justere dine timer fra uge til uge.

Du har mulighed for at blive tilknyttet den samme virksomhed over en længere periode eller prøve forskellige jobtyper og virksomheder af med flere korte ansættelser.

Opret en profil på få minutter og find det vikarjob, der passer bedst til dig.

 

Opret profil

Danmarks største vikarbureau

Vores job er at finde et job til dig. Uanset hvem du er, og hvor du bor.

Hos os bliver du en del af et stort og unikt fællesskab. For hver gang jorden roterer rundt om solen (læs: hvert år), hjælper vi mere end 9.000 jobsøgere videre i arbejde, hvad end det er som studiejob, sabbatårsjob, deltid- eller fuldtidsjob.

Som vikar hos Moment er du altid sikret ordnede forhold, og så forstår vi dig og dine behov. Det må gerne være sjovt at gå på arbejde, men der skal være styr på tingene. Vi er ansvarlige og behandler alle mennesker ligeværdigt og med respekt.  

Læs mere her

4 ud af 10 har haft et vikarjob
i løbet af deres karriere

(YouGov, 2021)

Altid en hurtig service

Alicia har været ansat som lagermedarbejder og eksamensvagt.

Om vores service siger hun:

Jeg har i en periode på seks år haft flere forskellige vikariater igennem Moment - både som lagermedarbejder og eksamensvagt. Jeg har altid fået hurtigt svar på mine ansøgninger, uanset om det har været et afslag eller ansættelse. Der er altid en god behandling og fine arbejdsvilkår. Jeg vil varmt anbefale Moment.

Hvad vil det sige at være vikar? 

Som vikar er Moment din arbejdsgiver. Det vil sige, at du er ansat hos os, men udfører arbejdet hos en af vores mange kunder. Det kunne være Danske Bank, Matas, Novo Nordisk eller en helt fjerde.

Vi står for alt det administrative i forhold til ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning, og så sikrer vi altid gode arbejdsforhold og løn efter gældende overenskomster.

Klik på videoen og hør vores kollega Jens fortælle, hvorfor du skal blive vikar.

Se vores ledige stillinger

eMobile