Bliv vikar gennem Moment

Hos Moment finder du ledige vikarjobs hos virksomheder i hele landet. Mulighederne er mange.

Vi har både jobs inden for lager, service, produktion, kontor og byggeri, og din ansættelse kan enten strække sig over en længere periode i én virksomhed eller flere kortere perioder i forskellige virksomheder.

Opret en profil i dag og søg dit første vikarjob.

Opret profil

Derfor skal du blive vikar

Som vikar har du ofte mulighed for selv at justere på dine timer fra uge til uge, hvilket giver øget fleksibilitet i hverdagen.
Men der er også mange andre gode grunde til at blive vikar hos Moment:

 

Du får nye færdigheder og erhvervserfaringer

Du lærer dig selv bedre at kende og opdager hvor dine styrker ligger

Du får en masse nye kollegaer og bliver en del af et fællesskab

Du kan tilføje attraktive virksomheder til dit CV

Du får erfaring med forskellige typer af ledelse og virksomhedsstrukturer

Du får professionel sparring og gode råd til din jobsøgning

4 ud af 10 har haft et vikarjob
i løbet af deres karriere

(YouGov, 2021)

Altid en hurtig service

Michael har været ansat som lagermedarbejder og eksamensvagt.

Om vores service siger han på Trustpilot: 

Jeg har i en periode på seks år haft flere forskellige vikariater igennem Moment - både som lagermedarbejder og eksamensvagt. Jeg har altid fået hurtigt svar på mine ansøgninger, uanset om det har været et afslag eller ansættelse. Der er altid en god behandling og fine arbejdsvilkår. Jeg vil varmt anbefale Moment.

Hvad vil det sige at være vikar? 

Som vikar er Moment din arbejdsgiver. Det vil sige, at du er ansat hos os, men udfører arbejdet hos en af vores kunder.

Vi varetager alt det administrative i forhold til ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning, og vi sikrer gode arbejdsforhold.

Find et vikarjob inden for

IT

Scor dit digitale drømmejob som fx: 

 • Dataanalytiker
 • App-udvikler
 • Projektkoordinator
 • IT-supporter
 • Python Developer

Se ledige jobs

Økonomi og finans

Kickstart din professionelle udvikling i jobbet som:

 • Lønkonsulent 
 • Kreditorbogholder
 • Regnskabsassistent
 • Business Controller
 • Financial Account Manager

Se ledige jobs

Office

Få udviklende arbejdsopgaver i jobbet som: 

 • Kundeservicemedarbejder
 • Receptionist
 • Administrativ medarbejder
 • Securitymedarbejder
 • Vært/værtinde

Se ledige jobs

Logistics

Få et fleksibelt og fysisk job som fx: 

 • Lagermedarbejder
 • Truckfører
 • Produktionsmedarbejder
 • Pakkerimedarbejder
 • Gartnerimedarbejder

Se ledige jobs

FAQ

 • Ansøgning
 • Profil
 • Job
 • Andet

Hvis du vil være vikar gennem os, skal du oprette en profil. Det er efterfølgende både nemt og hurtigt at søge de vikarjob, som du finder interessante. Vi tager kun ansøgninger, der er søgt via det pågældende stillingsopslag, i betragtning.

Der kan gå alt fra få dage og op til 4-6 uger, før du hører fra os. Det varierer fra job til job og afhænger bl.a. af, hvor mange der skal ansættes, og hvornår arbejdet skal udføres. Du kan læse mere om ansøgningsprocessen og se status på dine ansøgninger ved at logge ind på din Moment-profil.

Alle, der søger job hos os, får et svar via mail eller pr. telefon. Har du ikke fået svar, skyldes det formentlig, at der endnu ikke er truffet endelig beslutning om, hvem og hvor mange der er det rette match til jobbet. Det kan selvfølgelig også skyldes, at vores svar ligger i dit spamfilter. Du kan se status på dine ansøgninger under "Mine ansøgninger" på din profil.

Du kan kun søge et job én gang. Du har derfor ikke mulighed for efterfølgende at udfylde ansøgningsfeltet. Du kan i stedet skrive en mail til info@moment.dk. Husk at henvise til jobnummeret. Dit CV kan du stadig nå at opdatere på din profil.

Du kan altid opdatere og ændre informationer på din profil under menupunkterne "Stamdata" og "Mit CV".

Du kan til enhver tid ændre din profil - også efter du har sendt en ansøgning. Vores konsulenter vil altid se den senest opdaterede version.

Tillykke med jobbet! Hvis du har fået et job via Moment, er det vigtigt, at du ikke sletter din profil, da du via din personlige profil kommunikerer direkte med Moment omkring vagtplaner, registrering af timer og mange andre vigtige informationer i relation til dit job. Hvis du har fået et job uden for Moment, anbefaler vi, at du nøjes med at afmelde din jobmail. Det gør du under menuen "Jobmail" på din profil. På den måde kan du senere søge job igennem os igen, uden at skulle oprette en ny profil, ligesom din historik bevares. Du kan til enhver tid slette din profil under "Stamdata".

Du forbedrer dine muligheder ved at have et opdateret CV på din profil og altid skrive en motiveret ansøgning til det job, du søger. Vi vil gerne høre om din motivation for at søge stillingen, samt de kompetencer du kan få i spil. Vi har samlet en række gode råd til din jobsøgning, som du kan se her på siden.

Vi tilbyder studie- og deltidsjob samt fuldtidsjob inden for forskellige fagområder. Vi har vikarjob af få dages varighed og længerevarende job, hvor du arbejder fast hver dag.

Din jobmail er sammensat ud fra de kriterier, du afkrydsede, da du tilmeldte dig jobmailen eller oprettede din profil. Du kan til enhver tid ændre og tilpasse dine jobønsker på din profil, så du får tilsendt de mest relevante job.

Moment er et vikarbureau. Det betyder, at du bliver ansat hos os, men du udfører arbejdet for en af vores kunder.

På mange af vores jobopslag er virksomhedens navn ikke nævnt. Det skyldes, at vores kunder ved at benytte vores service har outsourcet ansvaret for al kommunikation til Moment. Derfor er vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående et job. Du kan kontakte os på info@moment.dk eller tlf. 70 20 18 35.

Vi tror på, at det giver dig den bedste mulighed for at præsentere din motivation og kompetencer, når du skriver en ansøgning til den konkrete stilling. Derfor skal du som udgangspunkt altid selv søge vores ledige stillinger via det pågældende stillingsopslag. Hvis vi tidligere har været i kontakt med dig i forbindelse med et job, og vi har en åben mulighed, som vi mener er et godt match til dig, så kan vi godt finde på at kontakte dig.

Hvis du har spørgsmål relateret til vores app, så kan du kontakte os på telefon 70 20 18 35. Du kan også sende os en mail på info@moment.dk.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 08.00-16.30 og fredag kl. 08.00-16.00. Her kan du få fat i Moments konsulenter, der er ansvarlige for rekrutteringsprocessen og at sikre det rette match mellem dig som kandidat og et job. Det er også konsulenterne, der kan svare på spørgsmål vedrørende dine vagter og løn eller hjælpe dig med videre jobmuligheder efter et endt vikariat. Vi er desuden klar til at besvare de fleste spørgsmål pr. mail og telefon i følgende tidsrum: - Mandag-torsdag kl. 06.00-23.00 - Fredag kl. 06.00-20.00 - Lørdag-søndag kl. 08.00-18.00

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Send