Få et job, der passer til din hverdag
Er du i den afsluttende del af din uddannelse, netop færdiguddannet eller i begyndelsen af din erhvervskarriere og søger et job, der passer til din hverdag? Så tag et vikarjob gennem Moment.

Vi har siden 1997 hjulpet kvikke unge mennesker videre i deres karriere. Vi vil også gerne hjælpe dig.

Som vikar har du mange muligheder. Du kan fx komme ud som:

 • Konsulent i en IT-afdeling
 • Lagermedarbejder og truckfører
 • Kundeservicemedarbejder
 • Økonomiassistent og bogholder
 • Pakkemedarbejder
 • Administrativ medarbejder
 • HR- og rekrutteringsassistent
 • Projektmedarbejder


Fleksibel hverdag med et vikarjob

Som vikar gennem Moment bestemmer du selv, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Vil du arbejde meget i en periode, kan du gøre det. Vil du arbejde mindre, er det også muligt. 

Og der er flere fordele ved et vikariat. Som vikar kan du komme ud og arbejde for flere forskellige virksomheder og være ansat i flere forskellige jobfunktioner. Læs mere om fordelene ved at være vikar gennem vores vikarbureau her.

Hvad enten du bor i København, Odense, Aarhus eller andre steder i Danmark, kan du blive en del af Moments Young Professionals. Vi har ledige vikariater i hele landet inden for fagområderne:

 • Digital Solutions
 • Finance & Legal
 • Operations & Sales
 • Logistics & Production


Inden for de fire fagområder tilbyder vi både studiejob, deltidsjob, fuldtidsjob og job, hvor du kan komme ud som konsulent.

Du er sikret gode arbejdsforhold med et vikariat
Som vikar er Moment din arbejdsgiver. Det vil sige, at du er ansat hos os, men du udfører arbejdet hos en af vores kunder. Vi varetager alt det administrative i forhold til ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning, og vi sikrer gode arbejdsforhold. Lyder det som noget for dig? Så bliv vikar gennem Moment.

Har du spørgsmål relateret til vores vikarjob? Klik her.

Tag jobsøgningen med dig overalt

Med MyJob i lommen behøver du ikke at gå glip af noget.

Få et job der matcher dine ønsker

Se vores nyeste job.

Følg os på Instagram

Er du allerede vikar?

Så log ind for at tidsregistrere og lægge vagtønsker.

FAQ

Vi tilbyder studie- og deltidsjob samt fuldtidsjob inden for forskellige fagområder. Vi har vikarjob af få dages varighed og længerevarende job, hvor du arbejder fast hver dag.

Moment er et vikarbureau. Det betyder, at du bliver ansat hos os, men du udfører arbejdet for en af vores kunder.

Hvis du vil være vikar gennem os, skal du oprette en profil. Det er efterfølgende både nemt og hurtigt at søge de vikarjob, som du finder interessante. Vi tager kun ansøgninger, der er søgt via det pågældende stillingsopslag, i betragtning.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 08.00-16.30 og fredag kl. 08.00-16.00. Her kan du få fat i Moments konsulenter, der er ansvarlige for rekrutteringsprocessen og at sikre det rette match mellem dig som kandidat og et job. Det er også konsulenterne, der kan svare på spørgsmål vedrørende dine vagter og løn eller hjælpe dig med videre jobmuligheder efter et endt vikariat. Vi er desuden klar til at besvare de fleste spørgsmål pr. mail og telefon i følgende tidsrum: - Mandag-torsdag kl. 06.00-23.00 - Fredag kl. 06.00-20.00 - Lørdag-søndag kl. 08.00-18.00

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Send

We bring Young Professionals to business

Er du mellem 18 og 35 år, under uddannelse, netop færdiguddannet, eller har du været nogle år på arbejdsmarkedet? Så anser vi dig som Young Professional.

Opnaa fleksibilitet i hverdagen med et vikariat

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Har du spørgsmål relateret til vores vikarjob? Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Har du fundet et vikarjob, du gerne vil søge? Så bedes du sende din ansøgning via jobopslaget.


Herunder kan du se vores kontaktinformationer. Vi glæder os til at høre fra dig.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier