0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Vil du være en del af holdet?

Vil du være en del af en virksomhed, hvor det er sjovt at gå på arbejde og humøret er højt? Vi søger i øjeblikket medarbejdere til Unisport i Køge. Vi tilbyder bl.a. ledige stillinger i webshoppen på både dag- og aftenholdet, returafdelingen samt til Customization-afdelingen. 

Kom og vær med

Hos Unisport løber vi stærkt. Vi har det sjovt, når vi går på arbejde, og snakken falder ofte på noget af det, vi interesserer os allermest for. Nemlig sport. 

Og lige nu har du mulighed for at blive en del af vores hold. Vi søger flere medarbejdere til både vores webshop (dag- eller aftenhold på deltid), vores returafdeling og vores customization-afdeling, hvor du skal hjælpe med at lave tryk på fodboldtrøjer, træningstøj og andet sportsudstyr. 

Lyder det som noget for dig? Så se vores ledige stillinger nedenfor.

mandelig vikar hos moment

Om Unisport

Unisport er en af verdens førende leverandører af fodboldstøvler, trøjer og andet udstyr til både fodboldspillere, fans og klubber og betjent kunder verden over siden 1995.

Ud over deres butikker i Paris, København og Stockholm, har Unisport også lokale webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland og Frankrig.

Hvis du synes, det lyder interessant, så skynd dig at send os en ansøgning.