Rekrutteringsbureau med 20 år i branchen

Hvem er vi, og hvordan kan vores rekrutteringsbureau hjælpe din virksomhed?


Hos Moment er vi et vikar- og rekrutteringsbureau i København, der i de seneste 20 år har etableret sig som et af landets førende på markedet. Siden 1997 har vi matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder, og med vores rekruttering bringer vi hvert år mere end 5.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere. I dag har Moment ca. 100 ansatte.

Vi skaber det perfekte match

Som rekrutteringsbureau er vores passion at skabe det perfekte match mellem virksomheder og kandidater – uanset om det gælder studiejob, vikarjob, deltidsjob, fuldtidsjob eller rekruttering til et fast karrierejob.

Det rigtige match mellem kandidat og virksomhed er afgørende for en succesfuld ansættelse, men i virkeligheden er det kun den første fase. Med vores bredde i vores rådgivningsydelser dækker vores rekrutteringsfirma alle de øvrige faser i forbindelse med at sikre tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere.

Som rekrutteringsvirksomhed søger vi altid den intelligente løsning. Ved at udfordre os selv og hinanden optimerer vi hele tiden vores service gennem udvikling af løsninger og systemer, der optimerer hverdagen for vores kunder og kandidater. Herved fastholder vi som rekrutteringsbureau markedets højeste kundetilfredshed.

Sådan rekrutterer vi

Som en del af vores rekrutteringsproces tilbyder vi blandt andet videointerviews, der er en tids- og ressourcebesparende måde at få udvalgt de bedste kandidater i feltet. Vi har udviklet vores eget plug and play-tidsstemplingssystem, som gør det nemt og enkelt for vikarer og kunder at registrere og godkende timer. Derudover slår vi altid vores stillinger op og sikrer på den måde, at der ligger en motiveret ansøgning bag enhver ansættelse.

For at kunne tiltrække de bedste kandidater er det afgørende at være til stede der, hvor kandidaterne er. Som rekrutteringsbureau arbejder vi derfor strategisk og målrettet med tiltrækning af kandidater via egne medier, sociale medier, online bannerkampagner og en aktiv tilstedeværelse på uddannelsessteder landet over. Vi har over 25.000 følgere på Facebook, og vi sender hver uge vores jobmail ud til 52.000 kandidater. Til udvalgte job tilbyder vi øget eksponering i form af online bannerkampagner.

Kontakt vores rekrutteringsbureau

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at vide mere om vores rekrutteringsbureau eller rekruttering kan du kontakte os på telefon 70 20 18 35. Du kan også sende os en mail på info@moment.dk

Som dit rekrutteringsbureau står vi klar til at finde din næste medarbejder.

 

Moment er medlem af:

samarbejdemedMoment_logoer.jpg

 

Kreditværdighed:

Moment er mærket med AAA og har særdeles god kreditværdighed.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 


Følg os