Om Moment

Hvem er Moment, og hvordan kan vi hjælpe dig eller din virksomhed?


Moment er et af Danmarks førende vikarbureauer og rekrutteringsvirksomheder. Siden 1997 har vi matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder, og vi bringer hvert år mere end 5.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere.

Moment har cirka 100 ansatte og består af vikarbureauerne Moment Students og Moment Staff samt konsulent- og rekrutteringsvirksomheden Moment Professionals.

Det perfekte match

Fælles er passionen omkring dét at skabe det perfekte match mellem virksomheder og kandidater – uanset om det gælder studiejob, korte vikarjob, fullservice vikarkorps eller rekruttering af ledere og specialister til et fast karrierejob.

Det rigtige match mellem kandidat og virksomhed er naturligvis afgørende for en succesfuld ansættelse, men i virkeligheden er dette kun den første fase. Med vores bredde i vores rådgivningsydelser dækker vi alle de øvrige faser i forbindelse med at sikre tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere.

Vi søger altid den intelligente løsning. Ved at udfordre os selv og hinanden optimerer vi hele tiden vores service gennem udvikling af løsninger og systemer, der optimerer hverdagen for vores kunder og kandidater. Herved fastholder vi markedets højeste kundetilfredshed.

Moment Students
Deltidsvikariater og studiejob.

Moment Staff
Fuldtidsvikariater og -stillinger.

Young Digitals
Moments netværk for unge IT-konsulenter

Moment Professionals
Rekruttering og consulting på leder- og specialistniveau.

 

Moment er medlem af:

samarbejdemedMoment_logoer.jpg

 

Kreditværdighed:

Moment er mærket med AAA og har særdeles god kreditværdighed.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 


Følg os