0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Moment valgt som SKI-leverandør i hele Danmark 

Vi er stolte af fortsætte som SKI-leverandør af vikarer inden for kontor og administration i Østdanmark, og at vi nu også kan kalde os førsteleverandør vest for Storebælt.

Når regioner og kommuner i hele landet fremover har brug for flere hænder til alt fra sagsbehandling og journalisering til besvarelse af henvendelser fra borgere, kan de trygt kigge i retningen af Moment.

Det kan de, fordi Statens og Kommunernes Indkøbscentral (SKI) har valgt os som førsteleverandør af vikarer inden for kontor- og administration i hele Danmark. Aftalen gælder fra d. 15. februar 2023 og fire år frem.

Vores COO, Christoffer Jonassen, glæder sig over, at Moment forsat får lov til at hjælpe offentlige virksomheder og institutioner med fleksibel og kvalificeret arbejdskraft.

”Jeg er utrolig stolt over, at SKI endnu engang har valgt os som leverandør. Det er ikke hver dag, man vinder Danmarks største vikaraftale. Vi har gennem de sidste 3,5 år opbygget et stærkt team, som har været med til at hjælpe en lang række offentlige virksomheder og styrelser og endnu flere mennesker i arbejde. Det glæder vi os til at fortsætte med,” siger Christoffer Jonassen.

SKI-aftalen har til formål at sikre konkurrencedygtige priser- og vilkår til offentlige indkøbere. Vi er glade for, at SKI endnu engang har vist os tillid til, at vi i Moment kan løfte den opgave.

”Den nye aftale på vikarydelser, som vi har indgået med Moment, giver de offentlige organisationer et solidt udvalg af vikarer kombineret med høj leveringsikkerhed og service til konkurrencedygtige priser. Aftalens vilkår er tilpasset de aktuelle markedsvilkår og giver et stærkere udgangspunkt for et godt samarbejde mellem kunder og leverandører,” siger Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

Er du offentlig indkøber? Læs mere her.

Tilbage til oversigt