0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Mickey Maymann er ny adm. direktør i Edda Group Danmark

1. august 2023 byder vi velkommen til Mickey Maymann som ny adm. direktør i Edda Group Danmark, der udover Moment tæller PVB, Kavaleriet og Chabber.  

Mickey og Thomas fra Moment vikarbureau

Mickey overtager posten fra Thomas Gleerup, der fremover vil fokusere på sin rolle som adm. direktør i Norden.

”Jeg ser frem til at bære arven videre fra Thomas og forfølge vores vision om at blive Nordens førende formidler af fleksibel arbejdskraft sammen med resten af teamet i Edda Group Danmark. Det er tydeligt at mærke den passion og det høje engagement, der gennemsyrer hele organisationen. Det glæder jeg mig til at blive en del af.”  

Mickey er ikke noget nyt ansigt i branchen. Han kommer fra en stilling som Managing Director og Partner i Nordic Interim, og var inden da 17 år hos The Adecco Group. De sidste syv år som adm. direktør.

”Vi har en tendens til at negligere, hvor stor en forskel er med til at gøre for rigtig mange mennesker. Som vikarbureau er vi hver dag med til at hjælpe folk videre til det næste skridt, det næste job, den næste mulighed. Det er en af grundene til, at jeg er blevet hængende så længe i branchen.”

Ifølge Thomas Gleerup, der siden januar har varetaget rollen som både administrerende direktør i Edda Group i Norden og administrerende direktør i Danmark, er Mickey den helt rigtige til at tage over på den danske del af forretningen.

”Jeg har kendt Mickey i mange år og er helt tryg ved at overlade den danske forretning til ham og alle de dygtige medarbejdere, der udgør Edda Group Danmark.”

Privat bor Mickey i Ringe på Fyn med sin kone og tre døtre på hhv. 11, 15 og 18 år.

Velkommen Mickey.

3 korte om Mickey 

Er Liverpool-fan.

Arbejder som frivillig mentor for unge mennesker, der har svært ved at finde sig til rette i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet.

Tog sidste år en måned ud af kalenderen for at gå Caminoen.