0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Sådan sikrer I jer glade kunder og medarbejdere til Black Friday

Op til 400 ekstra medarbejdere til en periode på 3 uger. Det lyder vildt. Ikke desto mindre er det realiteten for flere butikker, lagre og webshops under årets helt store tilbudsfest, Black Friday. Vores Staffing & Recruitment Managers, Sisse og Simone, fortæller her, hvordan vi hjælper jer godt igennem Black Friday, så I sikrer glade kunder - og ikke mindst glade medarbejdere. 

job som truckfører

Fredag d. 24. november rammer Black Friday igen landets butikker og webshops. De mange ekstra ordrer er sjældent noget, den faste medarbejderstab kan klare på egen hånd. Mange butikker og webshops står derfor over for at skulle ansætte ekstra bemanding i en periode på 2-3 uger, før de er ude af vagten igen.   

Men hvordan håndterer man at ansætte så mange ekstra mennesker til en så begrænset periode – inkl. jobopslag, rekruttering, oplæring, vagtplanlægning etc. – ved siden af alle de faste opgaver, uden at overbelaste sig selv eller sine faste medarbejdere?   

Det korte svar er, at man ikke gør det alene.  

I Moment hjælper vi hvert år e-commerce- og logistikkunder med at finde de ekstra hænder og hoveder, de har brug for, for at sikre deres kunder en god oplevelse under Black Friday.  

Vi ansætter vikarer i alle aldre og nationaliteter til både deltid og fuldtid, dag, aften og nat. For nogle kunder er der tale om 10 eller 30 ekstra medarbejdere i et par uger, mens det for andre er helt oppe på 300-400.  

Uanset hvor mange ekstra medarbejdere I har brug for, kan der være mange fordele ved at samarbejde med et vikar- og rekrutteringsbureau. Vi har haft fat i vores Staffing & Recruitment Managers, Sisse og Simone, og bedt dem give deres 5 bud på, hvordan vi skaber værdi for jer i forbindelse med Black Friday.

1. Vi håndterer alt (så I slipper for det)  

Som kunde i Moment udliciterer I ikke kun rekrutteringsprocessen, men også hele ressourcestyringen op til, under og efter Black Friday. Vi sparrer løbende med jer om jeres behov og tager os af alt fra ansættelse af det rigtige antal vikarer, vagtplanlægning inkl. oplæring, håndtering af sygdom og afbud til overholdelse af overenskomster og udbetaling af løn.

2. I undgår at overbelaste jeres faste medarbejdere

Måske det vigtigste punkt på listen. Når I henter ekstra forstærkning ind i form af et vikarkorps, skåner I jeres faste medarbejdere. Vi sørger for så normale tilstande som muligt, så jeres faste medarbejdere ikke bliver overbelastet og skal flekse ud eller afspadsere i årets travleste periode.

3. I er garanteret høj leveringsikkerhed

Bl.a. ved brug af standby- og tilkaldevagter. Som Sisse siger: ”Hvis I skal bruge 50 mand, så står der 50 mand”.

4. Vi er on-site

Vi ved, I har meget om ørene, når Black Friday rammer. Som noget unikt tilbyder vi derfor at være on-site hos jer i de travleste perioder og sørge for, at alle vikarer kommer godt ombord og får den information, de har brug for. Så I kan koncentrere jer om jeres kerneopgaver.

5. Vi allokerer ressourcer til jer

Når I samarbejder med os, er det er de samme vikarer, der arbejder for jer under hele perioden. Vores erfaring er, at vi opnår de bedste resultater og den mest effektive proces, når det er et genkendeligt ansigt, der møder op på lageret, også selvom det er for en begrænset periode.   

Tilbage til oversigt

Har I brug for hjælp til Black Friday?

Er I også ramt af ekstra travlhed før, under og efter Black Friday – og har I brug for hjælp til at finde de ekstra hænder og hoveder, I har brug for?  

Kontakt Sales Director, Dennis Arildsen, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis jeres virksomhed.

Dennis Arildsen

Dennis Arildsen

Sales Director, Logistics

Telefon: 33 43 26 31
Mail: da@moment.dk

Måske vil du også læse

moment og matas

Vikarkorps er en del af webshoppens succes

Matas’ webshop buldrer derudaf. For tre år siden opsatte ledelsen nogle mål i en femårsplan, og to år før tid er alle mål nået. Læs om vores samarbejde her. 

Læs mere her
Sarah Vinding

Sådan rekrutterer, onboarder og leder du

Freelancere og vikarer bliver oftere og oftere brugt af virksomheder, som har behov for hjælp til en opgave eller et projekt i en periode. Men hvordan rekrutterer, onboarder og leder du, når det gælder fleksibel arbejdskraft?

Læs mere her
kontorjob ved moment

5 fordele ved fleksibel arbejdskraft 

Vi har samlet 5 gode grunde til, hvorfor I bør overveje at kigge i retningen af fleksibel arbejdskraft, næste gang I har brug for flere ressourcer.

Læs mere