0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Bliv klædt på til det fleksible arbejdsmarked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på det fleksible arbejdsmarked, og hvordan I rekrutterer de rigtige medarbejdere til jeres virksomhed.

Vi har mere end 25 års erfaring med at matche dygtige kandidater med virksomheder i hele landet. I vores nyhedsbrev deler vi vores vigtigste erfaringer og indsigter med dig. 

En af de første ting, der lander i din indbakke, er vores white paper ”Kandidater i høj kurs” - 30 sider fulde af indsigt om kandidaters forventninger til job og karriere.

God fornøjelse! 

Tilmeld nyhedsbrev

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nedenfor. Du kan forvente at høre fra os ca. én gang om måneden.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med artikler, white papers, cases o.lign. vedrørende vores vikar- og rekrutteringsydelser.

Du kan se, hvordan vi behandler dine persondata i vores persondatapolitik her: https://www.moment.dk/privatlivspolitik/ 

Moment kontor jobs

Artikler til dig

Her kan du få en forsmag de artikler, vi deler i vores nyhedsbrev. Du finder alle vores nyheder og artikler her

kontorjob ved moment

5 fordele ved fleksibel arbejdskraft

Vi har samlet 5 gode grunde til, hvor I bør overveje at kigge i retning af fleksibel arbejdskraft, næste gang I har brug for flere hænder.  

Læs mere
Sarah Vinding

Få succes med freelancere og vikarer

Det fleksible arbejdsmarked vinder frem. Men hvordan rekrutterer, onboarder og leder du bedst freelancere og vikarer? Det fortæller HR Director Sara Vinding her.  

Læs mere
Tommy Sanistål

Fra vikar til Teamleder på to år

Tommy Lass er på bare to år gået fra at arbejde som vikar i en try & hire-stilling til i dag at være ansat som Teamleder hos Sanistål. 

Læs mere