0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau

Velkommen til Moment

Vores fornemmeste opgave er at matche dygtige kandidater med attraktive virksomheder i hele landet. Det har vi gjort siden 1997, og nu er vi Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau med 5 kontorer i Danmark, tæt på 200 dygtige medarbejdere, og hver måned sender vi mere end 5.000 vikarer og konsulenter i arbejde.

Skal vi også hjælpe jer? 

Kontakt os
Edda Group logo

Nordens førende formidler af fleksibel arbejdskraft

Moment har siden 2020 været ejet af kapitalfonden Axcel og er i dag en del af Edda Group. Edda Group er vores group brand, som binder alle vores danske, svenske og norske go-to-market brands sammen.

På tværs af Norden har vi mere end 24 kontorer, hvor vi med lokal indsigt samarbejder om at blive Nordens førende leverandør af fleksibel arbejdskraft.

Læs mere her

Vores direktion

I Moment er vi omkring 185 medarbejdere fordelt på 5 kontorer i hele Danmark. Her kan du møde vores direktion.

 • Thomas Gleerup

  Thomas Gleerup

  CEO

 • Christoffer Jonassen

  Christoffer Jonassen

  COO

 • Bob Abildgaard-Jørgensen

  Bob Abildgaard-Jørgensen

  Group head of M&A and Strategy

 • Michael Torpe

  Michael Torpe

  CFO

Boserup Moment

Har du lyst til at arbejde hos Moment?

Vi er 200 passionerede, ambitiøse, professionelle og sociale kolleger, der hver dag arbejder på at gøre en forskel for kandidater og kunder i hele landet - og vi har altid plads til en til.

Skal du være med?

Læs mere

ESG

I Moment er vores centrale virksomhedsværdier ansvarlighed, passion og samarbejdsglæde. For os betyder ansvarlighed både at tage ansvar for hinanden i hverdagen men også det samfund, vi er en del af.

Uanset om man er kunde, jobsøger, vikar, samarbejdspartner eller medarbejder i Moment, er det vores mål, at man skal kunne mærke, at vi tager ansvar for vores handlinger og udvikling.

Som en naturlig forlængelse af vores samfundsmæssige ansvar tilsluttede vi os i 2009 FN's CSR-program, Global Compact, som er et internationalt program for virksomheder over hele verden.

Vi har altid haft det som en underliggende del af vores forretningsgange, at vi lever op til kravene inden for områderne menneskerettigheder, arbejdsmiljø, miljø & klima samt antikorruption.

Privatlivspolitik

Moments persondataansvarlig er Maria Helbo Holck.

Hvis du har nogle spørgsmål angående persondata, er du velkommen til at kontakte os på info@moment.dk.

I vores persondatavilkår kan du læse, hvordan vi behandler og beskytter dine data, når du opretter en profil hos Moment.

Privatlivspolitik