0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Sådan! CV'et, der får dig til samtale

Vidste du, at 80% af alle arbejdsgivere læser dit CV som det første? Og de bruger ikke mange minutter på det. På få øjeblikke skal altså du overbevise vedkommende om, at du er værd at bruge mere tid på. Sørg derfor for at opsummere dine vigtigste erhvervserfaringer, uddannelser og kompetencer så overskueligt og intuitivt som muligt. Vi har derfor samlet vores 5 vigtigste råd til at udarbejde et skarpt CV, så du skiller dig ud fra mængden.

 • batman ikon

  1. Det er kun Batman, der kan slippe afsted med ikke at vise sit ansigt

  Husk et vellignende og professionelt profilbillede af dig selv. Få gerne taget et billede specielt til lejligheden. Du behøver ikke et professionelt kamera. De fleste mobiltelefoner kan i dag tage billeder af høj kvalitet.

 • ansøgning ikon

  2. Profilteksten er som et lyskryds - det skal få os til at stoppe op

  Din CV-profiltekst er oftest afgørende for, om du fanger din læsers opmærksomhed og bliver kaldt til en samtale. En god profiltekst fortæller på max 5-7 linjer din kommende arbejdsgiver om dine vigtigste kvalifikationer og værdier.

 • ost ikon

  3. Har du holdt pause? Redegør for huller i osten

  Huller i dit CV kan godt virke afskrækkende på din læser, men faktisk kan du vende dem til din fordel. Har du en periode i dit CV, hvor du ikke har arbejdet eller studeret, så husk at redegør for, hvad du har brugt din tid på - og understreg, hvilke kompetencer det gav dig. Så er det ikke blot “tom tid” i dit CV men levet liv og nye erfaringer/kompetencer rigere.

 • cv erfaring ikon

  4. Seneste erfaring øverst – ellers ligger du nederst i bunken

  Et klassisk, men ikke desto mindre vigtigt tip er, at du skal opstille dit CV i omvendt kronologisk rækkefølge, så din seneste erhvervserfaring og uddannelse står først. Al erhvervserfaring tæller. Din kommende arbejdsgiver er dog først og fremmest interesseret i, hvilke kompetencer du tager med dig fra dit seneste job eller uddannelse – og knap så interessereret i, at du i 8. klasse gik tur med din nabos hund.

 • cv ikoner

  5. Ro på, Hemingway. Det gode CV fylder ikke mere end 2-3 sider

  Dit CV må ikke blive for langt. Husk derfor kun at medtage de mest relevante ting i forhold til det specifikke job, du søger. En god idé er at have et slags brutto-CV, der indeholder alle dine erfaringer og kompetencer, som du herefter kan målrette til det enkelte job.

moment vikar job

Sådan bruger du dit vikariat til at booste dit CV

Hvordan skriver man sine vikarjob på sit CV, så det ikke ligner en tilfældig rodebutik med mange korte ansættelser men derimod signalerer erfaring og kompetencer? Det kan du gøre på flere forskellige måder. 

Boost dit CV

Måske vil du også læse

ansøgnings ikon

Skriv en ansøgning, der bliver læst

Der er mange ting at huske på, når man skal skrive en god ansøgning. Vi har samlet vores 8 bedste råd til, hvordan du skriver en ansøgning, som du er sikker på, bliver læst. 

Gode råd til ansøgningen
cv erfaring ikon

Sådan bruger du dit vikariat til at booste dit CV

Hvordan skriver man sine vikarjob på sit CV, så det ikke ligner en tilfældig rodebutik med mange korte ansættelser men derimod signalerer erfaring og kompetencer?

Boost CV'et
Find job ved moment

Nysgerrig på ledige stillinger?

Tjek vores ledige stillinger ud - vi har både job til dig, der er på jagt efter noget midlertidigt eller dig, der søger fast arbejde.

Find dit næste job