Cookiepolitik

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Du samtykker til vores cookies, ved at vælge "Acceptér" i den cookie pop-up, der dukker op, når du besøger hjemmesiden for første gang. 

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gøre din oplevelse mere effektiv.  

Moment bruger cookies til nedenstående formål. Du kan til- og fravælge de forskellige cookie-typer, på nær nødvendige cookies, i vores cookie pop-up:

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden, fx din Moment-profil. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.  

Funktionelle 

Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. 

Statistiske 

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden; herunder hvor ofte du besøger den, hvor længe du besøger siden, samt hvilke sider du kigger på. Det før vi for at kunne optimere design og brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. 

Markedsføring

Vi indsamler oplysninger om dine interesser, bl.a. hvilke sider du besøger på denne og andre hjemmesider, hvilke annoncer du klikker på, samt hvilke af vores ydelser du viser interesse for, herunder jobtyper. Det gør vi for at kunne målrettet indhold og annoncer, så det matcher dine præferencer. 

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 

Første- og tredjeparts cookies

Moment.dk anvender både første- og tredjeparts cookies. Tredjeparts cookies bruges til at analysere trafikken på hjemmesiden samt til vise relevante annoncer til vores brugere på søgemaskiner og tredjeparts hjemmesider.

Vi anvender tredjeparts cookies fra:

  • Google 
  • Mindshare
  • Facebook
  • Snapchat
  • LinkedIn 

Sådan ændrer du eller tilbagekalder dit samtykke 

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det kan variere). De fornyes efter hvert besøg, hvis du giver dit samtykke hertil.  

Du kan til enhver tilbagekalde dit samtykke eller ændre dine cookie-indstillinger ved at trykke på ikonet i nederste venstre hjørne. 

Hvis du sletter dine cookies, kan det forringe din brugeroplevelse af hjemmesiden.

Persondatapolitik

 

Indledning

I det følgende kan du læse, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter de personoplysninger, du afgiver, når du færdes på Moments hjemmeside samt udfylder en formular, fx hvis du udfylder en kontaktformular, tilmelder dig et nyhedsbrev eller et arrangement samt downloader en rapport eller prisliste.

Formål

Når du udfylder en af vores formularer på websitet, accepterer du samtidig Moments persondatapolitik.

Ved at acceptere Moments persondatapolitik, giver du samtykke til, at Moment må kontakte dig på e-mail og telefon med det formål at sende dig relevant fagligt indhold i form af nyheder, inspiration, invitationer til arrangementer og deltagelse i undersøgelser i relation til Moments vikar- og rekrutteringsydelser.

Kontaktinfomation

Moment A/S er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i vores system. Har du spørgsmål til behandlingen af dine data, kan du til enhver tid kontakte os via nedenstående kontaktinfo: 

Moment A/S
Vester Farimagsgade 15
1606 København V
Tlf: 70 20 18 35
E-mail: persondata@moment.dk
CVR-nr.: 25 32 89 49

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Når du besøger moment.dk, indsamler og behandler vi automatisk en række oplysninger om dig, herunder: 

  • Hvilke sider du besøger og hvornår
  • Din IP-adresse
  • Din geografiske placering
  • Hvilken browser du anvender

Ovenstående oplysninger indhentes ved hjælp af cookies og indeholder ingen personoplysninger. Du kan læse vores cookiepolitik ovenfor.

Når du udfylder formular på websitet angiver du som minimum din e-mail. I nogle tilfælde beder vi dig også udfylde oplysninger som navn, stilling, virksomhed og telefonnummer.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er interesseret i at modtage nyheder og invitationer fra os.

Du kan til enhver tid blive slettet som modtager ved at klikke på linket ”Afmeld” i de mails, du modtager fra os, eller ved at tage kontakt til os fx via ovenstående kontaktinfo.

Moment har herefter pligt til at slette dine personoplysninger inden for 30 dage.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Dine rettigheder

Ifølge persondataloven har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.