Cookiepolitik

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gøre din oplevelse mere effektiv.  

Moment bruger cookies til at

  • optimere din brug af hjemmesiden
  • analysere adfærd og trafik
  • målrette vores indhold og annoncer

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Første- og tredjeparts cookies

Moment.dk anvender både første- og tredjeparts cookies. Tredjeparts cookies bruges til at analysere trafikken på hjemmesiden samt til vise relevante annoncer til vores brugere på søgemaskiner og tredjeparts hjemmesider.

Vi anvender tredjeparts cookies fra:

  • Google Analytics
  • Mindshare
  • Facebook
  • Snapchat

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan fravælge cookies fra Minshare her: http://www.mindshare.dk/privacy/optout

Læs mere om cookies fra Facebook her: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Læs mere om cookies fra Snapchat her: https://www.snap.com/en-US/cookie-policy/

Blokering eller sletning af cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det kan variere). De fornyes efter hvert besøg. 

Du kan til enhver tid blokere eller slette dine cookies ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter dine cookies, kan det forringe din brugeroplevelse af hjemmesiden.

 

Persondatapolitik

 

Indledning

I det følgende kan du læse, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter de personoplysninger, du afgiver, når du færdes på Moments hjemmeside, samt når du udfylder en kontaktformular, tilmelder dig et arrangement eller downloader en rapport.

Hvis du har oprettet en profil på moment.dk, kan du læse gældende persondatavilkår her.

Når du udfylder en kontaktformular, tilmelder dig et arrangement eller downloader en rapport, accepterer du samtidig Moments persondatapolitik.

Ved at acceptere Moments persondatapolitik, giver du samtykke til, at Moment kontakter dig på e-mail med det formål at sende dig relevant fagligt indhold i form af nyheder, invitationer til arrangementer og deltagelse i undersøgelser i relation til Moments vikar- og rekrutteringsydelser.

Kontaktinfomation

Moment A/S er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i vores system. Har du spørgsmål til behandlingen af dine data, kan du til enhver tid kontakte os via nedenstående kontaktinfo: 

Moment A/S
Vester Farimagsgade 15
1606 København V
Tlf: 70 20 18 35
E-mail: info@moment.dk
CVR-nr.:

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Når du besøger moment.dk, indsamler og behandler vi automatisk en række oplysninger om dig, herunder: 

  • Hvilke sider du besøger og hvornår
  • Din IP-adresse
  • Din geografiske placering
  • Hvilken browser du anvender

Ovenstående oplysninger indhentes ved hjælp af cookies og indeholder ingen personoplysninger. Du kan læse vores cookiepolitik ovenfor.

Når du udfylder en kontaktformular, tilmelder dig et arrangement eller downloader en rapport på vores hjemmeside angiver du dit navn og e-mail. I nogle tilfælde beder vi dig også udfylde oplysninger om din stilling, virksomhed og telefonnummer.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er interesseret i at modtage nyheder og invitationer fra os.

Du kan til enhver tid blive slettet som modtager ved at klikke på linket ”Afmeld” i de mails, du modtager fra os, eller ved at tage kontakt til os via ovenstående kontaktinfo.

Moment har herefter pligt til at slette dine personoplysninger inden for 30 dage.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Dine rettigheder

Ifølge persondataloven har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.