I 1997 besluttede de to studerende, Morten T. Højberg og Thomas Gleerup, at lave en freelanceportal, hvor virksomheder i hele landet kunne rekruttere dygtige studerende til at løse ad-hoc opgaver af kortere eller længere varighed. 

Det knyttede dengang et helt særligt bånd mellem det unge arbejdsmarked og Moment, som stadig er intakt den dag i dag.

Vi hjælper hvert år mere end 8000 unge mennesker videre i arbejde, og virksomheder i hele landet med at ansætte fremtidens arbejdskraft. 

Skal vi hjælpe dig videre i din karriere? Tjek vores ledige stillinger her. 

We bring Young Professionals to business

Vi tror på, at studerende og yngre kandidater kan byde ind med en enorm værditilførsel hos virksomhederne. Det gælder både på lageret, hvor fleksibiliteten er uovertruffen, og det gælder økonomiafdelingen, hvor dygtige unge kan løse opgaver på et meget højt niveau. 

I Moment udbygger vi til stadighed vores stærke netværk blandt unge erhvervstalenter og de virksomheder, der vil satse på fremtidens medarbejdere. Kort sagt: We bring Young Professionals to business.

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Branchens højeste kundeloyalitet

Bliv klogere på, hvordan vi arbejder med kundetilfredshed

eMobile

Bliv en del af holdet

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Moment

eMobile

Ideen bag Moment 

Hør Moments to grundlæggere, Morten og Thomas, fortælle, hvordan ideen bag Moment opstod, og hvordan mere end 20 års samarbejde startede på kun 10 minutter. 

Det rigtige team og en smule held

Der er sket meget, siden Moment så dagens lys i 1997. Hør hvad der i Mortens og Thomas' øjne har været afgørende for, at Moment har udviklet sig til den virksomhed, den er i dag.  

Moments historie

Højdepunkter fra 1997 til i dag.

Livet som ung iværksætter

Hvordan var livet som ung iværksætter i slutningen af 90’erne? Og hvad har Ole Stephensens slips at gøre med de første spæde år af Moments historie? Få svaret her.

 

Den første vikar 

Thomas Gleerup var selv en af de første vikarer, der blev sendt på arbejde for Moment. Hør hvilke erfaringer, han har taget med sig fra dengang, og hvorfor det blev ham og ikke Morten, der blev sendt afsted.

 

SKI leverandør

Moment er valgt som SKI leverandør af vikarer inden for kontor- og administration.

eMobile

Daglig ledelse

I Moment er vi omkring 100 medarbejdere. Her kan du se vores daglige ledelse.

Her ses et billede af Morten Hoejbjerg
Morten T. Højberg
CEO
Her ses et billede af Thomas Gleerup
Thomas Gleerup
COO
Her ses et billede af Christina Stage
Christina Wiese Stage
CFO
Her ses et billede af Sara Vinding
Sara Vinding
Commercial Director

René Truelsen
IT manager

CSR

I Moment er ansvarlighed, passion og samarbejdsglæde centrale virksomhedsværdier. For os betyder ansvarlighed ikke kun at tage ansvar for hinanden i hverdagen, men også at tage ansvar i det samfund som vi er en del af.

Som en naturlig forlængelse af vores værdier tilsluttede vi os i 2009 FN's CSR-program, Global Compact, som er et internationalt program for virksomheder over hele verden.

Vi lever op til kravene
Hos Moment har vi altid haft det som en underliggende del af vores forretningsgange, at vi lever op til de krav, som FN Global Compact har fastlagt. Det gør vi inden for områderne: Menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption.

Hvert år udarbejder vi en rapport med konkrete tiltag og mål for at forbedre vores indsats inden for hovedprincipperne.

Læs om vores CSR-tiltag i vores seneste rapport her.

Persondata

Moments persondataansvarlig er Christina Wiese Stage.

Hvis du har nogle spørgsmål ang. persondata, er du velkommen til at kontakte os på info@moment.dk

Du kan læse, hvordan vi behandler og beskytter dine data, når du opretter en profil hos Moment, i vores persondatavilkår.