Vikar- og rekrutteringsbureau
Vi har i 20 år været drevet af
at hjælpe de studerende og nyuddannede ind på arbejdsmarkedet. Det knyttede dengang et helt særligt bånd mellem det unge arbejdsmarked og Moment. Det bånd er på alle måder intakt den dag i dag.

Vi tror på de unge
De unge, kvikke mennesker har en speciel status hos os, og sådan vil det altid være. Vi er på hjemmebane, når vi møder et ungt menneske, der vil ind - eller videre - på arbejdsmarkedet. Som rekrutteringsbureau er vores opgave er at føre ambitionerne ud i livet.

Vi tror på, at studerende og yngre kandidater kan byde ind med en enorm værditilførsel hos virksomhederne. Det gælder både på lageret, hvor fleksibiliteten er uovertruffen, og det gælder IT-afdelingen, hvor dygtige unge kan løse opgaver på et meget højt niveau. 

Læs mere om vores omfattende netværk her.

 

We bring Young Professionals to business
I Moment udbygger vi til stadighed vores stærke netværk blandt unge professionelle og de virksomheder, der vil satse på fremtidens medarbejdere. Kort sagt: We bring Young Professionals to business.

Moment hjælper de unge erhvervstalenter med at spire. Sidste år hjalp vi 8.100 unge mennesker i arbejde inden for vores fagområder:


Mød en Young Professional her.

Søger du job? Klik her og se vores ledige stillinger.

Mangler du en Young Professional?

Vi har et omfattende netværk af unge mennesker, der alle kan tilføre værdi til jeres virksomhed.

Moments historie

Højdepunkter fra 1997 til i dag.

To studerende. En god idé

I 1997 besluttede de to studerende, Morten T. Højberg og Thomas Gleerup, sig for at lave et samlingssted for virksomheder og de dygtigste studerende fra videregående uddannelser i Danmark. Her kunne virksomhederne rekruttere de studerende, som ønskede sig et studiejob, til at løse ad hoc-opgaver af kortere eller længere varighed.

Tanken var, at kontakten let skulle skabes ved hjælp af internettet. Idéen om at udbyde deltidsjob på internettet var ny, men viste sig hurtigt at være en kæmpe succes - både for virksomhederne og de studerende. Den gode idé endte derfor med at blive til Studenterhjaelpen.dk

Siden 1997 har der altid været ét omdrejningspunkt: At matche unge talenter med de rette virksomheder. I dag hedder vi slet og ret Moment, og vores fokusområde kalder vi for Young Professionals. Det vi giver hver dag er: We bring Young Professionals to business.

Mangler I en vikar?

Det rigtige match mellem kandidat og virksomhed er afgørende for en succesfuld ansættelse.

Daglig ledelse

I Moment er vi omkring 100 medarbejdere. Her kan du se vores daglige ledelse.

Her ses et billede af Morten Hoejbjerg
Morten T. Højberg
CEO
Her ses et billede af Thomas Gleerup
Thomas Gleerup
COO
Her ses et billede af Christina Stage
Christina Wiese Stage
CFO
Her ses et billede af Sara Vinding
Sara Vinding
Operations Director

Anders Løvgreen
Commercial Director

CSR

I Moment er ansvarlighed, passion og samarbejdsglæde centrale virksomhedsværdier. For os betyder ansvarlighed ikke kun at tage ansvar for hinanden i hverdagen, men også at tage ansvar i det samfund som vi er en del af.

Som en naturlig forlængelse af vores værdier tilsluttede vi os i 2009 FN's CSR-program, Global Compact, som er et internationalt program for virksomheder over hele verden.

Vi lever op til kravene
Hos Moment har vi altid haft det som en underliggende del af vores forretningsgange, at vi lever op til de krav, som FN Global Compact har fastlagt. Det gør vi inden for områderne: Menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption.

Hvert år udarbejder vi en rapport med konkrete tiltag og mål for at forbedre vores indsats inden for hovedprincipperne.

Læs om vores CSR-tiltag i vores seneste rapport her.

Persondata

Moments kontaktperson er Christina Wiese Stage.

Hvis du har nogle spørgesmål, så kontakt os endelig på info@moment.dk

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål og ønsker at blive kontaktet af vores rekrutteringsbureau, så udfyld nedenstående kontaktformular – så vender vi hurtigst muligt tilbage. Hvis du er jobsøger, er det ikke her, du sender din ansøgning. Vi tager kun jobansøgninger i betragtning, som er søgt via det aktuelle jobopslag.


Herunder kan du se vores kontaktoplysninger.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 1606 København V

Følg os på de sociale medier