0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Fra vikar til Teamleder på to år

Tommy Lass er på bare to år gået fra at arbejde som vikar i en try & hire-stilling til i dag at være ansat som Teamleder hos Sanistål. Han er dermed et levende eksempel på, hvordan et vikarjob kan føre til en helt ny – og nogle gange uventet – karrierevej.

Tommy Sanistål

Det lå ikke ligefrem i kortene, at 52-årige Tommy Lass fra Vamdrup skulle ende i en stilling som Teamleder hos grossist- og servicevirksomheden Sanistål i Billund.

Han havde i mange år arbejdet med udvikling og salg af modeltog, bl.a. i København. Men da efterspørgslen på modeltog faldt, skulle han pludselig til at kigge sig om efter andre muligheder.

”Jeg har aldrig været så kritisk med, hvad jeg arbejder med. Og da jeg før havde kørt truck på et lager, søgte jeg jobbet som truckfører hos Sanistål gennem Moment.”

Efter en hurtig ansættelsesproces – og en uges ferie på Rhodos – startede Tommy i september 2019 som truckfører i en try & hire-stilling. Om try & hire-konceptet siger han:

”Det er en god måde for begge parter til at se hinanden an. Som vikar får du mulighed for at komme ind i virksomheden og prøve jobbet af. Og så forpligter du dig ikke på samme måde, som hvis du er fastansat.”

Både Sanistål og Tommy kunne se et match, så efter en tre måneders prøveperiode blev Tommy fastansat. Et lille års tid efter, i oktober 2020, blev stillingen som Teamkoordinator for aftenholdet ledig. Tommy blev tilbudt stillingen og takkede ja.

Kort tid efter blev stillingen som Teamkoordinator på dagholdet ledig. Og ikke så lang tid efter det, åbnede en ny mulighed sig – nemlig stillingen som Teamleder.

Tommy peger selv på sin nysgerrighed og måde at gå til arbejdet på, som det, der har banet vejen for ham og gjort, at han på bare to år er gået fra at være vikar til leder.

”Jeg er meget nysgerrig af natur og kan godt lide at sætte mig ind i det jeg laver og finde løsninger på problemer. ” 

Tommy har i dag arbejdet som Teamleder hos Sanistål i et halvt års tid og selvom det har taget noget tid at vænne sig til, at hans kalender er fyldt med møder, opkald og samtaler, er han glad for at gå på arbejde hver dag.

”Jeg elsker mit job og har ikke planer om at skulle noget andet. Der er en god og uformel tone hos Sanistål, som jeg godt kan lide. Og så har jeg haft en rigtig god dialog med Moment hele vejen igennem,” siger Tommy. 

 

Tilbage til oversigt

Måske vil du også læse

Thomas Moment 25 år

Thomas Gleerup har 25 års jubilæum

”25 år i den samme virksomhed kan lyde kedeligt. Det synes jeg bare ikke, det har været.”

Læs mere her
Moment gazelle

Moment inkasserer endnu en gazelle

Moment er endnu engang i fornemt selskab som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere her
moment og eterni logo

Moment-Eterni samler kræfterne i Norden

Moment-Eterni, der i dag ejes af kapitalfonden Axcel, samler per 1. januar 2022 koncernen i en fælles nordisk ledelse med målsætningen om at blive Nordens førende leverandør af fleksibel arbejdskraft.

Læs mere her