0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Moment inkasserer endnu en gazelle

Efter nogle år med kraftig vækst, modtager Moment for syvende gang siden opstarten i 1997 en Børsen Gazelle. 

gazelle moment

Moment er endnu engang i fornemt selskab som Børsen Gazelle 2022.

Gazellen kommer efter nogle vilde år, hvor vi via både opkøb og organisk vækst er vokset kraftigt. Faktisk har vi mere end femdoblet vores omsætning på bare fire år og omsætter i 2021 for ca. 1,5 mia. kr.  

- Jeg er meget stolt over at kunne tage imod endnu en gazelle på vegne af alle i Moment. Det er på mange måder resultatet af en kæmpe holdindsats, hvor vi ikke blot er lykkedes med at integrere flere virksomheder og lære nye systemer og kolleger at kende. Vi har også løbet ekstra stærkt for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på fleksibel arbejdskraft blandt vores kunder, siger CEO, Thomas Gleerup. 

Det er syvende gang, at Moment modtager en gazelle siden opstarten i 1997. Den første kom i 2005, mens den seneste tikkede ind sidste år.  

- Jeg er selvfølgelig glad og stolt over alle de gazeller, vi har modtaget i tidens løb. Men at få en gazelle efter 25 år i branchen – efter vi har femdoblet vores omsætning på fire år - føles alligevel helt specielt, siger Thomas Gleerup.

 

Tilbage til oversigt

Måske vil du også læse

Thomas Moment 25 år

Thomas Gleerup har 25 års jubilæum

”25 år i den samme virksomhed kan lyde kedeligt. Det synes jeg bare ikke, det har været.”

Læs mere her
Christoffer Jonassen

Christoffer Jonassen bliver ny COO i Moment

Efter 25 år på posten overdrager Thomas Gleerup rollen som COO i Moment til Konsulentchef og kollega Christoffer Jonassen

Læs mere her
møde på kontor

Forbliv konkurrencedygtig med fleksibel arbejdskraft

Fremtidens arbejdsmarked bliver langt mere fleksibelt, end hvad vi ellers har været vant til. Det skyldes især teknologi, globalisering og outsourcing.

Læs mere her