0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Christoffer Jonassen bliver ny COO i Moment

Efter 25 år på posten overdrager Thomas Gleerup rollen som COO i Moment til Konsulentchef og kollega, Christoffer Jonassen.

Christoffer Jonassen har været en del af Moment siden 2014. Først som teamleder og siden 2016 som konsulentchef for Office-afdelingen. Nu glæder han sig til at skulle stå i spidsen for Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau sammen med resten af direktionen.

”Moment betyder og har betydet rigtig meget for mig de sidste 8 år. Jeg er derfor virkelig stolt og glad over, at de har tilbudt mig stillingen. Jeg kommer til at have et fantastisk team af kompetente og erfarne mennesker omkring mig, som jeg glæder mig til at skabe nogle gode resultater med”, siger Christoffer.

Den rigtige kandidat

Siden årsskiftet har Thomas Gleerup besiddet rollen som både CEO og COO i Moment samt COO på nordisk plan. Han stopper som COO i Moment, så han kan dedikere mere tid til at forme den nordiske organisation og forfølge visionen om at blive Nordens største formidler af fleksibel arbejdskraft.

For Thomas Gleerup er der ingen tvivl om, at Christoffer er den helt rigtige til rollen.

”Christoffer opfylder alt det, vi var på udkig efter i rollen som ny COO. Han har et stærkt strategisk blik og en god forståelse for både salg og for leverancen. Og så har han de menneskelige egenskaber og kompetencer, der skal til for at være en god leder”, siger Thomas Gleerup.

”Den unikke måde, vi gør tingene på, er grunden til, vi lykkes”

Christoffer tiltræder i rollen som COO på et spændende tidspunkt i Moment. Siden Moment i 2021 blev opkøbt af kapitalfonden Axcel, er virksomheden vokset kraftigt og er i dag én af de største leverandører af fleksibel arbejdskraft i Norden.

Han glæder sig til fortsat at kunne bidrage til den positive udvikling, Moment er inde i, og samtidig værne om den unikke kultur, der er i Moment.

”Jeg tror på, at kulturen og den unikke måde, vi gør tingene i Moment, er én af de primære årsager til, at vi bliver ved med at lykkes. Det glæder jeg mig til at kunne bidrage til i endnu højere grad nu”, siger Christoffer.

Privat er Christoffer gift med Maria, far til to børn og kæmpe Brøndby fan. Og hvis den nye stilling skulle stige ham til hovedet, har Christoffer et bagland, der nok skal sørge for, at han holder begge ben på jorden.

”Min familie er næsten alle sammen offentligt ansatte. Så der kører lidt en joke om, at ingen rigtig ved, hvad mit job går ud på. Lidt ligesom Chandler fra Friends. Så selvom de er meget stolte over min nye stilling, er jeg ikke sikker på, at de helt ved, hvad det indebærer”, siger Christoffer.

Christoffer tiltræder stillingen som COO d. 1. oktober 2022. Area Manager i Moment, Louise Frederiksen, overtager rollen som konsulentchef i Office.

 

Tilbage til oversigt
Christoffer Jonassen

Kort om Christoffer:

Christoffer startede sin karriere i Moment som teamleder i 2014.

I 2016 skiftede han titlen som teamleder ud med titlen som konsulentchef for Office-afdelingen, der i dag består af 25 medarbejdere, herunder Area Managers samt rekrutteringskonsulenter- og assistenter.

Han har en baggrund i bl.a. telebranchen og i nattelivet og har bl.a. været medejer af et diskotek.

Christoffer er gift med Maria og er far til to børn. Og så er han kæmpe Brøndby fan.​

Måske vil du også læse

Thomas Moment 25 år

Thomas Gleerup har 25 års jubilæum

”25 år i den samme virksomhed kan lyde kedeligt. Det synes jeg bare ikke, det har været.”

Læs mere her
Moment gazelle

Moment inkasserer endnu en gazelle

Moment er endnu engang i fornemt selskab som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere her
møde på kontor

Forbliv konkurrencedygtig med fleksibel arbejdskraft

Fremtidens arbejdsmarked bliver langt mere fleksibelt, end hvad vi ellers har været vant til. Det skyldes især teknologi, globalisering og outsourcing.

Læs mere her