0 af 0 Resultater vises
0 af 0 Resultater vises
Luk

Moment-Eterni samler kræfterne i Norden

Med målet om at blive Nordens førende leverandør af fleksibel arbejdskraft, samler Moment-Eterni koncernen i én fælles nordisk ledelse.  

Moment-Eterni, der i dag ejes af kapitalfonden Axcel, samler per 1. januar 2022 koncernen i én fælles nordisk ledelse med målsætningen om at blive Nordens førende leverandør af fleksibel arbejdskraft.

Den nye koncernledelse består af Rune Myrseth (koncern CEO og ansvarlig for Norge), Thomas Gleerup (koncern COO og ansvarlig for Danmark), Stian Nygaard (koncern CFO), Patrick Hansson (ansvarlig for Sverige) og Bob Abildgaard-Jørgensen (Head of M&A and strategy).

''2021 har været et skelsættende år. Ikke bare er markedet for fleksibel arbejdskraft vokset eksplosivt. I Moment-Eterni har vi gennem opkøb af nye selskaber og organisk vækst positioneret os som det førende vikar- og rekrutteringsbureau i Danmark og som ét af de førende i henholdsvis Norge og Sverige. Det er en position, der understøtter vores klare målsætning om at blive den foretrukne udbyder af fleksibel arbejdskraft i Norden'', fortæller bestyrelsesformand Jeff Gravenhorst.

Bestyrelsesformanden ser med sammensætningen af den nye ledelse et stort potentiale i fremtiden.

''Når vi gennem det seneste år har opkøbt en række selskaber, så har ordentlighed været en af de mest tungtvejende parametre, og det er også det, som kendetegner den nuværende koncernledelse og bestyrelse. Vi befinder os i et marked, hvor vi hver dag har stor indflydelse på mange menneskers dagligdag, og de fortjener i den grad at blive behandlet efter ordentlighedens præmisser'', fastslår Jeff Gravenhorst.

For yderligere uddybning venligst kontakt Nikolaj Henum mail: nhe@moment.dk / Tlf: 2141 9816

Tilbage til oversigt

 

Moment bestyrelse 2022:

Jeff Gravenhorst – bestyrelsesformand, Per Arne Guldbrandsen, Christian Schmidt-Jacobsen, Flemming Tovdal Schmidt, Morten Thune Højberg og Peter Nygaard.  

Måske vil du også læse

Thomas Moment 25 år

Thomas Gleerup har 25 års jubilæum

”25 år i den samme virksomhed kan lyde kedeligt. Det synes jeg bare ikke, det har været.”

Læs mere her
Moment gazelle

Moment inkasserer endnu en gazelle

Moment er endnu engang i fornemt selskab som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere her
Christoffer Jonassen

Christoffer Jonassen bliver ny COO i Moment

Efter 25 år på posten overdrager Thomas Gleerup rollen som COO i Moment til Konsulentchef og kollega Christoffer Jonassen

Læs mere her